Probleme ATM - Payoneer

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
videochat4
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Vi s-a intamplat sa va afiseze vreodata Card Balance: N/A desi stiati ca aveti bani pe card? Cum ziceam mai sus imi ramasesera vreo 23$ de la ultima retragere si acum imi afiseaza N/A pe payoneer :shock:
Imagine
SoulCams Models Studios wanted
SunStudio
User Junior
User Junior

Skins, cursul asa-zis international la care te referi tu se numeste curs Reuters. Voi va certati aici precum chiorii pe lucruri si tipuri diferite de tranzactii...

Daca este vorba de tranzactii internationale, precum retragerea de lei din Payoneer, se aplica o dubla conversie valutara: se transforma odata din USD in EUR (banii pleaca din USA prin JP Morgan Chase Bank, este banca prin care trec toate tranzactiile internationale pentru USD, indiferent de natura lor), apoi intra in Europa printr-o alta banca (nu ii stiu numele exact, dar din cate mai tin minte este ori in Paris, ori intr-un oras din Germania sau Olanda) si se convertesc in EUR. Apoi se face conversia EUR-RON. Nu are nici o legatura cu BNR-ul sau cursul bancii de la care retragi in ziua respectiva. Cursul Reuters, din ce am observat pana acum, este intotdeauna mai mic decat BNR si cursul oricarei banci din Romania la orice moment. Si personalul din banci este cam reticent in a-ti oferi informatia asta. Plus ca foarte multi angajati ai bancilor chiar n-au habar ce este cursul Reuters.

Daca este vorba de tranzactii europene sau pe teritoriul Romaniei, tine intr-adevar de cursul bancii.

Retineti un lucru: cursul BNR este un curs de REFERINTA. Adica un punct de reper pentru banci in ceea ce priveste valuta pe care doresc sa o tranzactioneze fizic. Bancile NU sunt obligate sa respecte cursul BNR, la fel cum nici exchange office-urile nu sunt obligate sa faca asta. Motivul pentru care cursurile sunt asemanatoare este piata. Piata reglementeaza cursul, iar in momentul in care un jucator din piata va dori sa se separe de "turma" printr-o miscare pe curs, gen curs exagerat de mic sau de mare, retragere sau infuzie puternica de capital, va trebui sa suporte consecintele, respectiv sa se acopere cu lichiditati sau sa vanda in lipsa si sa se acopere din alta parte. Asa ceva nu se intampla aproape niciodata pentru ca e vorba de sume foarte mari de valute, care pot destabiliza monede ale statelor, nu mai zic banci. Dar deja incep sa vorbesc de alte lucruri aici si nu este locul potrivit.

Cursul BNR se foloseste in tranzactiile interne ca referinta pentru cuantificarea pecuniara a unui bun dintr-o valuta ascunsa in moneda nationala (ex. vanzarea unui spatiu sau apartament in EUR la cursul BNR, plata salariului sau a unei facturi tot la curs BNR, etc.).
http://www.videochat-sunmodels.ro Everything is possible, impossible just takes longer.
videochat4
User Junior
User Junior

videochat4 scrie:Vi s-a intamplat sa va afiseze vreodata Card Balance: N/A desi stiati ca aveti bani pe card? Cum ziceam mai sus imi ramasesera vreo 23$ de la ultima retragere si acum imi afiseaza N/A pe payoneer :shock:
Se pare ca au fost niste lucrari de mentenanta la site si acum apar banutii ,desi apar cu 2$ mai putin . Probabil au retras taxa aceea lunara ...
Imagine
c.golazo

probleme cu bancomatul se mai intampla, 0.01 % probabil .
Dar la cati performeri avem in romania e normal sa avem ce discuta.
Mi s-a intamplat si mie prin 2008 cred , cand inca epassporte era in voga.
A fost prima si sper ultima oara. Am blestemat si injurat Banca Transilvania 2 ani dupa eveniment :)
de draci ce am avut .
Culmea e ca in prezent de aproape un an cele mai prompte bancomate mi se par cele de la Transilvania :)
La bcr am un gol in stomac de cate ori scot, are un timp de asteptare de 3-4 secunde .
Am ajuns la concluzia ca daca e sa se intample se poate intampla la orice banca.
In problema cursului valutar , eu nu am observat niciodata o diferenta mai mare de 0.06 bani / dolar.
Exemplu la un curs de 2.96 am scos cu minim 2.90.
Cursul e simplu de calculat daca iti ti o evidenta a banilor si scrii intotdeauna ultimul sold.
Penultimul sold minus ultimul sold (dupa revenirea de la bancomat) iti da suma x.
Sa zicem ca ai scos de la bancomat 3000 ron. 3000 impartit la x iti da cursul real la care ai scos tu incluzand fee-urile si taxele bancare. E o reteta simpla pe care multi poate deja o aplicati :)
La 1000 de dolari pierzi cam 60 Ron. E o limita a bunului simt zic eu :)
http://www.youtube.com/watch?v=43exjANiVB0
blondytoy
User Activ
User Activ

am urmarit aici o demonstratie extrem de musculoasa despre cum se calculeaza suma exacta pe care o scoti de pe payoneer,cat, unde...samd.cat despre dezinformat nota 10 cu brio e pentru Hippie."Mi s-a confirmat personal de la Payoneer ca este folosit cursul MasterCard".a venit vreun CEO de la Payioneer la tine la usa imbracat in costum de hula-dancing ca sa-ti spuna raspicat si patriot ca se foloseste cursul mastercard?in primul rand mastercard foloseste o cotatie, nu un curs valutar.cursul valutar e emis numai de bancile nationale, la data respectiva , pe piata respectiva.cotatia e total altceva.iar mastercard nu e emitent de curs, ci de suport tranzactional.mastercard traieste din comisioanele percepute de catre bancile ce au emis cardul mastercard.in acelasi fel functioneaza si visa.astea sunt serviciile lor.iar banca daca vrea sa emita carduri mastercard, debit sau credit va trebui sa cumpere de la mastercad sau visa serviicle pe care acestia le ofera si le taxeaza.cand scoateti bani de pe cardul payoneer, consultati cursul de cumparare la ATM al bancii respective pentru tranzactii internationale.comisionul percept de banca e un procent din suma totala si e direct proportional cu suma pe care vreti sa o scoateti.unele banci percep 2%, altele 2,4 si asa mai departe.fiecare banca are propia politica de curs, si propriile metode de tranzactii internationale.chiar si cand cumparati din supermarket, daca pe POS scrie BRD inseamna ca brd va cumpara dolari din contul tau de payoneer la cursul afisat pentru POS.cu alte cuvinte Hippie...ceea ce a spus skins are logica , e aplicabil, si mai e si adevarat.iar CEC percepe comision, orice institutie bancara si nonbancara percepe taxe, cu asta se ocupa ei intelegi?din asta traiesc.fanteziile alea cu cursuri interbancare si calculul celor 1000 de dolari, si cum ai ajuns tu la cei 2777,35....e pur si simplu ireal.poate sa coincida rezultatul, dar metoda...ar trebui sa o preia si BNR.oameni buni...vreti sa scoateti bani de la banci?consultati un site unde listeaza toate bancile cu cursurile reale, uitati-va doar la rubrica CUMPARARE (pentru ca banca din romania e cea care cumpara de la voi), aflati ce comision percepe banca, asta puteti afla la ghiseele lor sau de pe site-urile lor, sau prin telefon,si abia pe urma faceti calcule si vedeti unde e mai avantajos.nu vor fi oscilatii mari, dar conteaza.oricum daca recititi ceea ce a scris skins, e mai clar ca ziua!.succes tuturor
videochat4
User Junior
User Junior

La Raiffeisen am observat o chestie interesanta ieri cand am scos banutii . Iti afiseaza pe ecranul ATMului cati $ ai in cont si iti arata cursul la care urmeaza sa scotii banii 2.7206 pentru ziua de ieri . Un curs foarte prost dupa parerea mea dar cel putin stii o treaba . Pe chitanta mi-a aparut suma solicitata,suma primita in lei , debitare din cont (in dolari) si cursul mentionat mai sus . Am ales Raiffeise dupa ce un bancomat al BRD ii papase cardul unei doamne din fata mea . I-a dat banii ,i-a dat chitanta dar cardul nu . Banuiesc ca nu era payoneer dar ca idee... :lol:
Imagine
blondytoy
User Activ
User Activ

uite in sfarsit un calcul simplu si foarte aproape de realitate, si usor de folosit fara batai de cap.intradevar, cam 60 de ron pierzi dupa ce faci diferenta.
cara_ionutz

Am intrebat azi la raiffaisen de cursul valutar de la atm este diferit de cel de la caseria si m-au intrebat daca folosesc un card international si am spus ca da si mi-au raspuns ca se foloseste cursul reuters, dupa care am fost la brd si mi-au spus ca se foloseste cursul emitatorului de card , aici vb de mastercard, am verificat la mastercard si intr-adevar exista un curs la ei este destul de bun 3,7(referitor la discutiile de mai sus am gasit pe un alt forum o discutie cu un reprez payoneer in care spunea ca se foloseste cursul mastercard la retrageri http://www.adultwebcamstars.com/board/c ... t5890.html ), am intart si pe siteul reuters si acolo am putut alege doar usd pentru ca nu exista metoda de converise cu leu(exita cu leva:)). Pana la urma m-am decis si am scos de la raiffaisen, daca alegeam cu conversie imi aplica un curs de 3,4... Si am ales fara converise si mi-a schimbat la 3,5( aici bancomatul neafisand cursul valutar, rezultand acest curs dupa ce am verificat suma in contul de payoneer cu suma retrasa).... Am facut o interogare a tranzactiilor pe payoneer si nu mi-a aparut niciun comision de retragere, probabil e inclus in suma retrasa avand in vedere ca am scos lei, in contul de payoner imi apare ca am retras suma de x usd.

Este destul de complicat...
ca sa ajungi in viitor trebuie sa traiesti prezentul
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Si dintre toate bancile, ai ales banca cea mai proasta din toate punctele de vedere,curs,comision and so on :lol: BRD much better,Banca Romaneasca the best :wink:
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
kiki

eu scot banii doar de la banca romaneasca sau de la transilvania..daca dolarul este 3.6 eu il iau in jur de 3.5 cel putin...stiti vreo banca mai buna?? maixim cu 1000 lei vechi iau mai putin decat cursul afisat la cursul din ziua respectiva

stima
coco_ch
User Junior+
User Junior+

Garanti Bank - mie mi se pare cea mai ok.
in order to be irriplaceable, one must always be different
crazyareola
User Junior
User Junior

Ieri am vrut sa scot 500 euro de la un ATM ,am facut tranzactia, mi-a dat chitanta dar nu si banii, stie cineva cat dureaza pana se returneaza banii pe cardul meu ?
Ma gandesc ca poate a mai trecut cineva prin situatia asta ?
joesancez
Elite User
Elite User

crazyareola scrie:Ieri am vrut sa scot 500 euro de la un ATM ,am facut tranzactia, mi-a dat chitanta dar nu si banii, stie cineva cat dureaza pana se returneaza banii pe cardul meu ?
Ma gandesc ca poate a mai trecut cineva prin situatia asta ?
Da, au mai existat cazuri, banutii respectii ii recuperezi dar o sa dureze un pic, citeste
in acest topic sa vezi care sunt pasii care trebuiesc facuti.

erorr-bancomat-banii-disparuti-cont-pay ... tml#p58203
Imagine
crazyareola
User Junior
User Junior

Mltumesc joe
Am fost la banca unde e ATM ul si am vorbit cu ei despre ce s-a intamplat ,azi m-au sunat si mi-au zis ca au verificat bancomatul ,au gasit 500 in plus si ca o sa rezolve problema bancile intre ele .
RomanceCat

crazy ti-ai recuperat banii?
in aceeasi situatie sunt si eu ,am scos de la BRD.
crazyareola
User Junior
User Junior

Da mi -am recuperat banii dupa aproape o luna , in afara de faptul ca am vorbit cu banca in ziua respectiva nu am facut absolut nimic decat am asteptat deoarece banca mi-a zis ca o sa rezolve bancile intre ele si asa a fost .Trebuie sa ai rabdare si sunt sigura ca o sa rezolve problema, daca vrei sa suni la Payoneer ca sa te simti tu mai sigura ... dar depinde de banca de la care ai scos banii , sper ca ai vorbit cu banca deja .
Bafta !
RomanceCat

Da,am vb cu cei de la brd a 2 zi si am trimis si acel formular ,pe 11 sept mi-au confirmat cei de la payoneer ca au trimis formularu meu la departamentul de chargeback.sper sa nu mai am mult de astept

multumesc pt rasp crazyareola
RomanceCat

Dupa mai mult de 1 luna de zile am primit acest mail de la ei :

Your dispute has been filed with our Chargeback Department.

Within 2 business days, once the dispute has been filed with MasterCard, a conditional credit will be made to your account. You will see this conditional credit in your transaction list on your "My Account" page at http://www.payoneer.com. The conditional credit will be followed by a debit transaction which will put the funds "on hold", until the conditional credit becomes final after approximately 90 days. The debit will appear on your transaction list as an "outstanding authorization". Please note that the final credit amount may differ slightly from the disputed amount, because of currency conversion changes.

If the dispute is rejected, the conditional credit will be revoked.

We will inform you of updates in the dispute status via email.

A mai primit cineva acest email fiind in aceeasi situatie?
In afara de a astepta mai pot face ceva...?
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”