Buna tuturor
nu stiu sa fac setraile corecte pt a avea o iamgine de cristal pe acest site,desi am fost la suport tehnic si a intrat la mine in pc mi-a setat 640*480.,bandwitch 950 si mi-a spus sa folosesc mereu webcamsplitt sa nu stau pe softul camerei logitech c920 iar imaginea este foarte pixelata la ceea ce mi-a setat el, am pc i7 Windows8 Computer nou , iar eu am setat la bandwitch 2 mbps si 800*600 iar iamginea este foarte Clara , nu inteleg de ce ma obliga sa staupe setari asa mici cand vede ce pc am, acele setari erea valabile pt pc-uri mai slabute cred
si stau exclusiv pe xlove ,
credeti ac e mai bine sa folosesc webcasplitter sau e ok doar softul logitecului c920 si setarile facute de mine influenteaza cu ceva de ce trebuie sa stu cu cele mai mici?
Va multumesc frumos
Setari xlovecam
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- googlefun
- VIP

- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Gaby@ , daca spui ca au intrat in pc si au facut ei setarile la tine - cel mai probabil , daca nu ai nimerit vreun incepator - este din cauza internetului tau . Daca cel care a intrat , asa a considerat ca te vezi mai bine , in prima faza ar trebui sa-l crezi !
)
In a doua faza , ar trebui sa incerci din nou , poate dai peste vreunul mai experimentat , unul care stie sa seteze si webcamsplitterul , daca va fi cazul .
Probabil ai citit ce a scris SAD^^EYES prin 2012 , daca nu , poti arunca o privire la acele setari :
post73590.html?hilit=xlove%20sad%20eyes#p73590
In a doua faza , ar trebui sa incerci din nou , poate dai peste vreunul mai experimentat , unul care stie sa seteze si webcamsplitterul , daca va fi cazul .
Probabil ai citit ce a scris SAD^^EYES prin 2012 , daca nu , poti arunca o privire la acele setari :
post73590.html?hilit=xlove%20sad%20eyes#p73590
-
gaby
- User Junior+

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
multumesc Google
da citisesm ce a scris Sad acolo , si internetul e facut chair pe site la ei si am urmatoarele: Uplod 4.36Mbps iar downold 33,10 Mbps ping 28
eu zic ca e ok internetul pt a seta la bandwidth 2Mbps Resolutia 800*600
Multumesc frumos pt raspuns
da citisesm ce a scris Sad acolo , si internetul e facut chair pe site la ei si am urmatoarele: Uplod 4.36Mbps iar downold 33,10 Mbps ping 28
eu zic ca e ok internetul pt a seta la bandwidth 2Mbps Resolutia 800*600
Multumesc frumos pt raspuns
gaby