Date personale

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Julianne
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna ziua tuturor. am o mia intrebare la inregistrarea unui oarecare cont trebuie neaparat indicat datele personale reale?? sau se poate si fara date reale?
SoulCams Models Studios wanted
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Julianne scrie:Buna ziua tuturor. am o mia intrebare la inregistrarea unui oarecare cont trebuie neaparat indicat datele personale reale?? sau se poate si fara date reale?
Nu-i nevoie ,poti sa folosesti datele Angelinei Jolie,cred ca le gasesti pe wiki.
Iti va fi mai greu la poza cu buletinul dar sunt sigura de ca te descurci :lol:
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
DannySDX
VIP
VIP

Odata inregistrata pe un site din domeniu tu practic faci un contract intre tine si o companie platitoare de taxe in tara unde respetiva companie e inregistrata, nu exista nici o forma prin care un model se poate inregistra pe un anume site fara a oferi date personale/poze cu actele.
Deci nu, nu te poti inregistra pe site furnizand alte date decat cele personale.

Isa, lol! :lol: :lol:
CAMtastique

Daca-ti cer datele la inregistrare, asta nu inseamna ca nu-s confidentiale, site-urile serioase ofera asta, cele oarecare, poate .. oarecum
eldiablo
VIP
VIP
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

Julianne scrie:Buna ziua tuturor. am o mia intrebare la inregistrarea unui oarecare cont trebuie neaparat indicat datele personale reale?? sau se poate si fara date reale?
Buna ziua Julianne ,

Raspuns serios = DA - pe orice site serios cu care vrei sa colaborezi si sa ai siguranta tranzactiilor ( de la site de videochat pana la site-uri de cumparaturi online ) este strict necesar sa oferi datele personale ( pe site-urile de videochat in general mai trebuie sa si dovedesti prin anumite poze "tehnice" realitatea datelor )

Raspuns in gluma = Bine ai venit in lumea videochatului sau cum este acest domeniu pentru tine momentan ...lumea dvduvadf ba uaabsduv-ului , daca esti interesata de metode prin care poti face anumite smecherii ai gresit forumul si iti recomand sa intrii pe : amauzitcainvideochatsefacbaniusorcuanumitesmecherii.ro si acolo vei gasi toate detaliile de care ai nevoie , stai linistita ca nu-ti cer datele personale ....poti spune ca esti Wonder Woman de pe planeta Nedescoperita si ei te vor ajuta sa faci ORICE
Carpe Diem va doresc la toti - Sunt implinit spiritual , dezinteresat si neinteresant financiar , gata de gluma oricand , ajut si critic gratis sincer cand pot iar daca jignesc nejustificat inseamna ca nu nu sunt eu
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”