dulcyka_sexy scrie:admina mea de suflet este francesca, apoi urmeaza mary,jessica . si cativa baieti -jakkal, thomas,mike, waly sau wally..im not sure:)....au experienta ca admini ai jasminului, stiu sa descurce orice situatie.....de ex acu ceva timp nu aveam deloc trafic..dar deloc...toti adminii ziceau ca totu e perfectul la feedu camerei mele, dar traficul nu e constant mereu..ok, stiu asta, dar de la 3000-5000 guesti sa stai cu doar 20-30 e ceva ce sa intamplat....apoi dau de francesca- sta cu mine peste o ora pe camera, ea monitoriza, eu faceam teasing, ca sa avda ce se petrece..la un moment dat imi zice ca aveam pb cu fps... ceea ce nimeni nu a vazut, nimeni nu astiut...m-a rezolvat ea..plus multe multe sfaturi....e o dulce...o recomand impreuna cu ceilalti admini care i-am scris mai sus
Ce-mi plac mie astea : Intri la jasmin pt o problema si poti cere :
-Vreau cu Francesca ,daca se poate !
-Aaaaa e libera ?

, datimi-l pe Thomas ,va rog !
-Aaaa si el e liber ..? Stati sa ma gandesc >>> ..Aha gata !
-Da Wally e de servici , va rog ? Daaaaaaaa ? WOW ! Dati-mi-l pe el,e un dulce ! :lol:
-Ce mai faci Wally ? Bine sanatos ? Familia e bine ? Aha,ce ma bucur ! Ia vezi tu draga , sa dus dracu traficul din roomul meu , ce naiba se intampla ? Ia umbla tu pe unde stii si mai baga-mi si mie vreo 500 acolo , cat te lasa inima !! Vezi ca, daca am fps naspa mai baga-mi niste upload ,ca stii doar ca eu nu am chef sa-mi iau abonament mai tare.
E ca si cum suni la 112 pt o problema ! Apoi vii si intrebi daca cutare politist e de servici , cutare pompier e de straja cu instinctorul la picior ....aaaaa si asistenta de pe Smurd aia blonda cu sanii mari ,o fi de garda sau nu ?
looooooooooooooooooooooooool
P.S.Eu inteleg ca sunt pe orice site , supporti batuti in cap care abia reusesc sa-si faca singuri un cont de yahoo , dar situatiile de mai sus pt mine sunt si raman funny :lol: !
Cumetria asta intre modele si suporti mie unul mi se pare ca , poate lasa loc de interpretari .Pare un mic trafic de influenta sau cum ii placea lui Hrebe sa spuna :"lobby " :lol:
Becali a inventat alta sintagma pt mita .El nu a spus ca dat mita altei echipe (vezi cazul "Valiza" ) ci ca ,nici mai mult nici mai putin
"a avut intenţia de a premia jucătorii altei echipe, numai pentru ca aceştia să-şi apere în mod corect şansele " Hi-hi :lol: