Buna Isa
Eu ca si initiator al topicului, fac parte dintr-un domeniu conex cu videochatul dar am venit la summituri dintr-o curiozitate personala si mai putin pentru oportunitate de business.
Predeal a fost o chestie revelatoare pentru mine, si mi-as fi dorit ca acolo sa fi fost mai multe modele mai ales la seminarul tau unde ma amuzam maxim gandindu-ma la fetele care erau exact modelele despre care vorbeai tu “modele care nu prea is modele”.
In toti anii astia am “monitorizat” domeniul din exterior. Am vazut trendurile, am vazut moartea adevaratelor modele de top, plafonarea modelelor in general, am vazut si inca vad cum “se profita, se manipuleaza saracia” ca sa fac referire la un articol de ziar legat de videochat si mai ales cum orice persoana de gen feminin, fara creier, cur si țîțe poate sa fie model oricand.
Mamaia a fost prea frumos dar au fost si probleme. Nu am sa uit balbaiala lui Lazlo care nu credea ca o sa fim asa “nesimtiti” sa-i punem intrebari legat de niste chestiuni minore, cum ar fi aprobarea unor poze, suportul tehnic… coreland cu trainingul plin de aberatii din Luxemburg si cu problemele care sunt la ora actual (ca unele modele fac 10$pe sesiune si alte 4000$), tind sa cred ca intradevar sunt facut niste aranjamente.
E frumos la summituri, sunt discutii…unul incearca sa vanda ceva, unu arata ce designer tare are si cum a amenajat el studioul in 2 ani si daca vrei iti vinde treaba asta sub forma de franciza. Cum modele is cumpara masini si duc o viata misto. Vezi modele de top cu full tunning… asta e foarte bine domnle zic eu. Dar cu o masura, totusi, e prea lung ciocul la unele rațuște.
Ibabes a fost o chestie buna si originala, Zeenaps , dl avocat cu firmele in paradise…mult chestii bune.
Dar m-am intors acasa.. si vad aceeleasi probleme
As vrea sa vad dac cineva poate veni cu solutii pentru probleme de mentalitate. Cum ar fi “de ce atata modele de duzina dispuse pentru 10$ sa-ti dea all inclusive?” sau “ cum bagam in cap modelelor sa faca performanta?” sau “cum sa bagam in cap modelelor ca daca nu investesc in imaginea lor, fie ca e vb de tinute, make-up, sala, chiar implanturi, castigurile nu au cum sa vina?” sau cum determinam studiouri sa mentina aceeasi imagine de “dive” a unor modele si atunci cand sunt logate nu doar in poze.
E posibil ca ce vb eu aici sa fie despre “binele din lume” … chestii filosofice, asa ca mai bine inchei aici.
Stiu studiouri care au fost la Predeal si nu au mai venit la Mamaia (o fi din cauza oamenilor, a discutiilor ori a costurilor? nu stiu) Stiu care au venit la Predeal si la Mamaia dar nu o sa mai vina niciodata si ma refer la oameni de treaba nuuu.... (o fi din cauza conflictelor iscate, a intereselor financiare, nu stiu)
Oricat lobby am facut evenimentelor, anumiti owneri nu au venit niciodata si unii din ei chiar au niste povesti interesante de pe la inceputurile "videochetului".
In fine, e bine totusi ca se intampla treaba asta si e la noi acasa