Studio20 scrie:star87 scrie:Da intr-adevar scopul nostru pe acest forum este sa iti garantam tie 50$/4 ore si de ce nu... eventual sa iti dam si niste clienti pentru skype... Tu vii aici sa ceri sfaturi despre cum sa strici "piata" bag de seama.
Omul a cerut ajutor, sfaturi, nu e cazul sa-l iei la suturi. Poti sa-l ajuti sau sa nu.
andrew pe vremuri, cand lucram si cu baieti, mergeau ifriends si Imlive.
Salutare Studio20
Cu tot respectul ,dar "omul " prin atitudinea lui superficiala ,nu a cerut nici un ajutor .
:arrow: A venit doar la poarta fabricii , a vorbit cu portarul una alta, despre vreme , dupa care ia spus :bai nene eu am(mai) lucrat pe aici acum ceva timp ...cateva zile

.Ce vreau sa aflu este : Se mai poate fura ceva pe aici , mai merge ..? Mai e mormanul ala de fier vechi in spate ? ca eu... stii doar , am o Dacie papuc si as vrea sa mai ciordesc si eu cate ceva ...nu mult , doar sa-mi iau tigari si o cola pe zi ..stii matale ..cand raman fara bani

PS : studio20 ...
Daca vrei sa-l ajuti intradevar , afla-i ip-ul si blocheaza-i video pe skype
In felul asta nu-i mai dai sa manance cate un peste/zi ....ci il vei invata sa pescuiasca singur
O sa injure nedumerit primele zile /weeks ...dar dupa aia o sa vrea sa multumeasca , dar evident nu o sa aibe cui

:arrow: Ca doar nu o sa-i spui ca tocmai tu ai facut-o