Intarziere plata px24

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
adriyana
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna,ma adresez modelelor care lucreaza pe siteul px24,ma intereseaza sa stiu daca v-ati primit banii luna aceasta (pe 25),problema mea este in felul urmator,lucrez cu ei de 1 an de zile ...si intotdeauna am primit banii la timp intr-un cont Brd
Luna trecuta am schimbat contul pe Raiffeisen.Imi apare factura facuta pe Raiffeisen ....ca si cum am fost platita luna aceasta....dar banii nu au intrat...le-am dat mail vineri...azi e marti si nici un raspuns..ce parere abveti de situatia asta?,voi cei care cunoasteti mai bine site-ul....multumesc
;lklsdksf;lakl;sf
SoulCams Models Studios wanted
fetish
VIP
VIP

la mine banutii au intrat la timp , stiu ca in genral sunt destul de prompti cu reply ul la email uri

bafta
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
gooiebes

Buna,

Daca exista aici persoane care lucreaza pe PX24, le rog sa imi spuna daca au primit banii pe luna octombrie.

Multumesc!
hayat
User Junior+
User Junior+

dap, am primit
The cat would eat fish and would not wet her feet.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”