De unde pot cumpara lumini, umbrela etc?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
spydernet
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salutare, poate sa imi spuna cineva de unde as putea cumpara un pachet stativ, lumini, umbrela si ce mai trebuie ?:)...am bad la appearance din cauza luminii. Multumesc anticipat ! :)
SoulCams Models Studios wanted
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Been thanked: 17 times

cauta pe goagal expresia "umbrela 2 in 1 reflexie difuzie" sau separat , vezi tu diferentele.
sau pe okazii la utilizatorul ishoot.

luminile si le face fiecare cum il taie capul, unii prefera becurile puternice pana la 400 watts altii dimpotriva becurile de 7-11 watts.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
spydernet

am vazut alea de pe ishoot..sunt in regula ?:)
spydernet

care din cele de pe ishoot ma poate ajuta sigur sa mi se scoata bad-ul ?:)...imi cere o sursa de lumina in fata, multumesc mult !
kitty17

Ceau, eu mi-am luat de curand de pe http://www.f64.ro/ si sunt foarte multumita. Vezi ca au inclusiv pachete promotionale, umbrela,bec, stativ si fasunguri. :D
spydernet

ce model ti-ai luat kitty ?:)...aveai si tu bad la appearance si ai rezolvat problema cu produsul luat ?:)
kitty17

Eu am avut bad din cauza camerei web (aveam logitech 910) iar cand am facut upgrade am facut la tot: pc, camera, decor si lumini.
Am oscilat intre mai multe pachete, insa dupa ce m-am documentat putin am ales fiind ok si ca pret:
- Hakutatz - Bec fluorescent 45w
- Suport pentru blit slave (tip fasung) si umbrela - WOF4002
- Fancier W806 - stativ pentru lumini si blituri, 2.6m
- Metz UM-80 BW - umbrela 2 in1 detached, 84cm

I-mi place ca nu ma dor ochii de la lumina, becul este indreptat spre umbrela + am scapat de umbre. :wink:
Am primit imediat good de la jsm.
spydernet

Multumesc de ajutor kitty :) ... cred ca o sa imi iau acelasi pachet :)!
kitty17

Cu placere :D
Smart
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

Daca vrei ceva ok: http://www.f64.ro/hakutatz-vl-9099-kit- ... ecuri.html

Sunt niste diferente intre softox si umbrela, acum e vorba si de preferinte, dar eu personal prefer softbox-ul. Diferentele le explica lumea pe youtube, sau glamour ca el are mai multa rabdare...:) ....
www.smartchat.ro - We are not the best...That's why we try harder!
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

Smart scrie:Daca vrei ceva ok: http://www.f64.ro/hakutatz-vl-9099-kit- ... ecuri.html

Sunt niste diferente intre softox si umbrela, acum e vorba si de preferinte, dar eu personal prefer softbox-ul. Diferentele le explica lumea pe youtube, sau glamour ca el are mai multa rabdare...:) ....
Ha ha salut Smart, din pacate In ultima perioada nu prea am mai avut rabdare, sunt prea minunat de ce vad in domeniu este o lume cu totul si cu totul noua.

Spor acolo :)
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”