Hello,
Ce parere aveti de site-ul iFriends? Are trafic? Din cate am citit plata se face saptamanal. Ca model independent, trebuie sa faci minim 100 $ pe saptamana, sau pe sesiune?
Site Ifriends
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- GlamChatStudio
- GoldMember

- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
110 mai exact pe saptamana,parerile cu traficul sunt impartite,din punctual meu de vedere este un site cu trafic,altii pot spune ca nu are trafic,etc,incearca-l si o sa vezi singura,depinde foarte mult ce vinzi,cum arati ,precum si alti factori care se iau in calcul.
Bafta acolo!
Bafta acolo!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
- Humbert
- User Junior+

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ifriends este un site fff bun pt modelele vechi acolo, care au deja o baza de regulari..Este greu sa faci ceva pe el daca esti genul de model care nu iese cu nimic in evidenta (si nu ma refer la doar fotografii profesionale sau chestii ce tin exclusiv de imagine-imaginea poate fi creata,no problems).Ma refer si la cum este conceput profilul, ce oferi,este un site cu un potential fff mare pe partea de fetish-din cate am vazut...Te simti in stare sa iesi in evidenta??Sa iti prezinti marfa diferit fata de restul?Pana la urma sexul tot sex este oricum ai lua-o,mai mult de 3 gauri nu are nimeni-dar cel mai mare organ sexual al omului este creierul, nu penisul...
Eu nu am avut personal rabdare cu Ifriendsul,fiindca CamContactsul a fost pt mine o varianta mult mai buna-dar cel putin la prima vedere aceste 2 siteuri sunt destul de asemanatoare (ca si concept, mod de lucru etc..).O rog pe Pocahontas sa ma corecteze daca gresesc
Eu nu am avut personal rabdare cu Ifriendsul,fiindca CamContactsul a fost pt mine o varianta mult mai buna-dar cel putin la prima vedere aceste 2 siteuri sunt destul de asemanatoare (ca si concept, mod de lucru etc..).O rog pe Pocahontas sa ma corecteze daca gresesc
God shave the queen!!!!!!!!:O)
- GlamChatStudio
- GoldMember

- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
Pai,mai pe sleau,daca esti foarte frumoasa si daca vinzi un profil ''made in USA'' faci bani,otherwise nu.
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
- WinXPfather
- Moderator

- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
-
JoanaJ14
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Merci pt informatii, eu as vrea pe fetish, avand in vedere ca am o experienta de peste 2 ani pe aceasta categorie.Humbert scrie:Ifriends este un site fff bun pt modelele vechi acolo, care au deja o baza de regulari..Este greu sa faci ceva pe el daca esti genul de model care nu iese cu nimic in evidenta (si nu ma refer la doar fotografii profesionale sau chestii ce tin exclusiv de imagine-imaginea poate fi creata,no problems).Ma refer si la cum este conceput profilul, ce oferi,este un site cu un potential fff mare pe partea de fetish-din cate am vazut...Te simti in stare sa iesi in evidenta??Sa iti prezinti marfa diferit fata de restul?Pana la urma sexul tot sex este oricum ai lua-o,mai mult de 3 gauri nu are nimeni-dar cel mai mare organ sexual al omului este creierul, nu penisul...