Site ul Sexier

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
evita25
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Spuneti mi, va rog, site ul asta Sexier este vreun fel de aripa a IM LIVE? L am studiat si mi s a parut interesant....dar cand dau in jos unde scrie Become a model, sa vad cum ma pot inscrie ma transfera automat la IM LIVE.
Va multumesc frumos! :D
SoulCams Models Studios wanted
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Been thanked: 17 times

da, in momentul in care stai in Free pe ImLive esti postata automat si pe Sexier iar membrii care iti vin din Sexier au scris in paranteza (Network).

in schimb, pe WebCamKing esti postata ori ca stai in free ori ca nu stai in free, la solicitarea ta, doar daca faci tu click ca doresti sa fii postata pe WebCamKing: Host Page > Power Guide > Off-site Tools > Experts.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
sugarPink
User Junior
User Junior

andromaca_mulge_vaca scrie:da, in momentul in care stai in Free pe ImLive esti postata automat si pe Sexier iar membrii care iti vin din Sexier au scris in paranteza (Network).

in schimb, pe WebCamKing esti postata ori ca stai in free ori ca nu stai in free, la solicitarea ta, doar daca faci tu click ca doresti sa fii postata pe WebCamKing: Host Page > Power Guide > Off-site Tools > Experts.

o adaugire daca e cu putinta :))

pe WCK esti a postata daca dai click urile alea amintite de andro, dar DOAR daca ai 5 stele rating, asa ca grija mare la pretentiosi ;)
sugarpink.models@yahoo.com - 0757 240 508
..you don't have to see the whole staircase ..
evita25

Sa inteleg ca nu ma pot inscrie doar pe Sexier? Doar daca ma inscriu si pe IM LIVE?
Multumesc!
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”