Dildo ejaculator

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
kytycat
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 0
Been thanked: 0

a folosit cineva jucariile aceastea?sunt bune pt fake cum?rog raspunsuri. :D
http://fantezie.ro/product/squirting-banana/
http://fantezie.ro/product/cumshot/
intentionez sa le comand.
SoulCams Models Studios wanted
fetish
VIP
VIP

dap eu am din al doilea link , este ok pt ce e facut sa faca el insa beleaua este ca rezervorul respectiv nu poate contine asa mult lichid cum viseaza memebrii

pe de o parte belea , pe de alta parte f ok , ca sa mai lungesti pvt pana mai umpli rezervorul odata cat te mai foiesti o tara iaca au mai trecut 10 min

ca sfat recoamnd sa folosesti iaurt pe post de fake cum , ca daca e sa il mai si inghiti e f cool , macar nu mananci demachaint sau mai stiu eu ce alte traznai , lapte Doina si alte chimicale
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
kytycat
User Junior+
User Junior+

sa fie oare mai bun asta? http://fantezie.ro/product/-wet-dreams- ... -vibrator/ ca cel din al doilea link?
ms de raspuns fetish.mie imi tre sa ejaculeze mult lichid:))ca nu am timp ca nu am timp sa schimb rezervorul in gold show.
sau poate sa imi recomande cineva va rog un dildo ejaculator mai bun?i-am invatat cu squirt pe membrii si nici nu ma mai baga in seama fara si nu vreau sa fac ceva epic fail cu dildo ejaculator :D pana acum faceam squirt cu un pistol de apa dar acum vreau sa trrec pe creamy. :lol:
scuze de subiect pt membrii mai sensibili :)
SmartGirl
User Junior+
User Junior+

Eu una iti recomand sa nu folosesti nicicum yogur, nu stiu cat de safe este , avand in vedere bacteria E-coli. pentru Blow-job e okay, yogur, pentru pussy....nicicum....

Eu una folosesc ca si fake cum:
Imagine

Iar ca toy, poti folosi acele toys, pe care le-ai gasit chiar tu, sau chiar acest toy, daca doresti ceva realistic, eu una l-am folosit pana la epuizare :).... acum le ofer fake squirt si cu fingers... ca frate ... toti sunt disperati sa facem squirt... e drept fac si real( dar nu in cateva minute cat cred ei ... sau si daca fac dupa o juma de ora/o ora real... ei vor again and again... se pare ca unii trebuiesc educati in acest sens....unii chiar nu cred ca au vazut o pussy la viata lor... apai sa o mai si f***)... NOI CHIAR NU PUTEM "squirta" de 100+ ori pe zi... LMAO!....
Imagine

Sper ca ti-am putut fi de ajutor! Acum ma intorc la work ;))!

Spor la banuti!!! Cat mai multi!
kytycat
User Junior+
User Junior+

SmartGirl ms de ajutor
am o curiozitate cum ai reusit sa ascunzi cablu de la dildo de membrii?nu sau prins ca prin acel cablu vine squirtu?
spor la banuti si tie!! :wink:
SmartGirl
User Junior+
User Junior+

Well....aici dau zoom si zic... " You want me to squirt all over yr face/cock... isn't? :))) si atunci schimb toy.... :)))...
fetish
VIP
VIP

da io spuneam de iaurt pt blow job sau cum pe pantofi sau pe diverse alte parti , picioare goale etc , nu am gandisem la varianta cu squirtingul ca io nu prea am ocup cu squirtingul chair deloc

deci nah mereu e bien sa inevti , io-s curioasa cuma scundeai pistolul cu apa ? era asa mic sa il poti tine in mana ?
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
kytycat
User Junior+
User Junior+

pistolu cu apa il tineam in fatza mea si tot cu zoom in : intro anumita pozitie ...sunt multe modele cu nickname ul squirt ce au in fatza un ''operator'' ce le stropeste cu pistolou cu apa sa iasa squirtu :D ,dar eu m-am descurcat si singura.am folosit si pompe de stropit dar prea mare efortul am trecut pe creamy.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”