Vreau sa-mi deschid un studio

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
juanvaldino
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna dimineata , sunt pe forum de ceva timp m-am tot documentat despre deschiderea unui studio de videochat , am lucrat ceva ani in acest domeniu si zic eu am o idee despre ce este vorba insa am nevoie de ajutorul vostru cu niste detalii pentru a deschide un studio , mi-am facut eu niste calcule si as dori sa stiu ce am omis din ce am eu in cap sa cumpar ..
Ma gandeam sa cumpar niste calculatoare zic eu destul de performante cum ar fi :
Intel core i5 4670k 3.4ghz, 8 GB RAM 1600mhz(dualchannel),SSD 120GB, Logitech c920 , Monitor 24 inch LED, mouse tastatura wireless
Internet rds bussines abonament
Iar despre lumini am citit un post aici pe forum as opta pentru setup-ul cu umbrele
Cat despre locatie ma gandeam la un apartament 4 camere intr-o zona buna la parterul blocului ,nemobilat si sa il mobilez eu dupa gusturile mele.
As dori un sfat in legatura cu calculatoarele daca sunt ok daca inca se mai face treaba cu logitech c920 si daca ar fi o problema daca as incepe cu un apartament cu 4 camere ? Dupa calculele mele investitia mea ar fi de 10.000 euro, stiu ca este un risc pentru ca as putea da gres dar vreau sa incerc sa imi iasa mie din cap ca am facut si pasul acesta , credeti ca este ok suma care vreau sa o investesc ? si ce ar mai trebui sa cumpar inafara de ce am uitat eu , Va multumesc !
SoulCams Models Studios wanted
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

Salut, au mai fost persoane interesate de subiectul acesta citeste ce raspunsuri au primit pentru ca exista mica sansa ca persoanele care au raspuns atunci sa nu vina sa scrie din nou ce au scris ieri sau alaltaieri pe un topic foarte asemanator.

Uite doua topicuri foarte asemanatoare in care se discuta subiectul, deschidere si bani necesari
vreau-deschid-studiou-nevoie-ajutor-t14370.html
bani-necesari-pentru-delurarea-activitatii-t13697.html

Spor acolo.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
juanvaldino
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Multumesc , am gasit in mare parte ce doream
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”