Asociere card Payoneer cu Streamate.

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
chatcouple
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna seara tuturor.
Pentru inceput doresc sa mentionez ca datorita acestui site am reusit sa invatam foarte multe referitor la activitatea de videochat in cuplu.
Problema noastra este ca,de curand,am facut cont la cuplu pe streamate. Intre timp mi-a ajuns si cardul de la payoneer. Mentionez ca cererea pentru card am facut-o de pe livejasmine. Problema este urmatoarea: nu reusesc sa il asociez cu Streamate. Imi da tot timpul ``incorrect details``,asta in conditiile in care nu am nici o problema in a ma autentifica. Am incercat prin Chrome,Mozilla,I.E. Nimic. Am incercat cu explorer dupa ce am citit pe forum aici,in care la fel...cateva persoane au intampinat aceeasi problema.
Ma gandesc ca poate am gresit eu ceva. De exemplu: cand ma redirectioneaza catre site-ul Payoneer dupa ce bifez payments preference,si dau click pe ``already have an Payoneer account``. Completez datele cu contul de pe Payoneer sau cu cel de pe Streamate?
Am tot cautat aici pe forum,pentru ca nu voiam sa pun o intrebare care a mai fost pusa de 1000 de ori cu 1000 de raspunsuri identice,insa nu am reusit sa gasesc ceva concret. Mai exact o solutie sau niste pasi,altii decat cei pe care i-am urmat eu. Multumesc frumos si astept raspunsurile voastre. Spor la $$$
SoulCams Models Studios wanted
AlexandraGeorgia
VIP
VIP
Been thanked: 2 times

Completezi cu datele contului de Payoneer, număr de card, data nașterii.
Business Woman of The Year Winner BucharestSummit Awards 2017-2018
YNOT 2015-2016-2017 Businesswoman of the Year Nominee
XBIZ 2016-2017 - Live Cam Model of the Year Nominee
AVN 2017 - Best Solo Girl Website Nominee
AVN 2016-2017- Favorite Cam Girl Nominee

http://domsociety.ro
chatcouple

Multumesc pentru raspuns.
Asta tot fac de o ora si ceva. Cont payoneer,data nasterii,nr card. Si tot ``incorrect details`` imi da.
Aceeasi poveste si pe camcontacts. Ceea ce ma duce la ideea ca e posibil sa nu fie de la mine. Din moment ce pe doua site-uri am intampinat aceeasi problema!
AlexandraGeorgia
VIP
VIP

Insistă. Am auzit că se mai întâmplă erori.
Atât timp cât introduci datele corect, it's on them.
Eu personal nu am întâmpinat problema asta cu nici un site atașat ulterior, dar am mai auzit.
Mai încearcă. Într-un final, le poți trimite un email - cu fiecare ocazie când avut vreo nelămurire, mi-au răspuns prompt. Dar poate sunt eu LUCKY :D
AVN 2016-2017- Favorite Cam Girl Nominee

http://domsociety.ro
SFG2707
VIP
VIP
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Incearca sa tastezi data nasterii nu sa o alegi din lista drop down oferita de ei.
chatcouple

Cei de la Payoneer,da,au raspuns prompt. Asta pana la ultimul mail cand mi-au cerut printscreen cu eroarea,apoi.....pauza :). Astept sa vad ce zic si ei...
chatcouple

Am vazut ca mai spunea cineva sa tastezi manual data nasterii,insa eu nu pot. tot dau click pe campul respectiv insa nimic. tot imi apare lista aia
chatcouple

Mda. Am primit un mail de la ei azi...in sistem la ei data mea de nastere era incorecta! :).
Multumesc pentru raspunsuri.
AlexandraGeorgia
VIP
VIP

Told you !
Succes în continuare.