BlackDahlia incearca  asa:
1. noteaza-ti pe o hartie TOATE problemele financiare si imparte-le la  360 de  zile, vezi cati  dolari pe  zi face  asta.
noteaza-ti  si toate scopurile care  sunt  PESTE  traiul zilnic peste obligatiile familiale, la fel imparte-le  la  360 de  zile,  fiecare  scop cu imparteala lui : scopul 1 = x dolari, scopul 2= y  dolari, scopul3= z dolari, etc.
sa zicem ca pentru traiul  zilnic iti trebuie  50$ pe  zi, pentru scopul 1 sa zicem 23$ pe  zi, pentru  scopul 2 sa  zicem 34$ pe  zi, etc.
cand intri online  vorbesti  cu tine :  iau prima pauza  dupa ce termin "traiul  zilnic" ...iau  pauza  urmatoare  dupa ce  termin "scopul 2" si tot  asa, astfel incat in permanenta  cat timp esti online  sa  fii  constienta  DE CE   esti online.
daca intr-o zi sa  zicem  ca nu  ti-ai facut planul  cu  niste $, ziua urmatoare "vorbesti  cu tine"  si  primii bani care  ii faci  sa  fie   RESTANTA  de ieri, abia  dupa  ce termini restanta  incepi  o zi noua  cu "traiul  zilnic".
faptul ca imparti pachetul  total  la 3-4  subiecte  diferite te va  tine mereu in priza, iar faptul ca  imparteala initiala  a  fost  la   treisutesaizeci de  zile te va face  sa nu  iti mai iesi  din ritm.
la  sfarsitul lunii , cand  extragi banii  ii pui in  "borcanele"  diferite:  scopul 1,  scopul 2, scopul 3, fara misto, preferabil sa  fie  cutii  transparente ca   sa vezi  oricand   cum creste  teancul, va  fi  relatia ta  intima  cu  graficul  pe care  ti l-ai facut, senzatia  ca  esti  echilibrata  si stapana  pe viata ta, senzatia  CA POTI.
2. inceteaza  sa  mai gandesti negativ  la  adresa ta, singura  persoana  cu care  trebuie sa te  compari  esti doar  tu, tu esti  acolo  cu  tine singura,  tu stii cat   de mult poti  si daca   esti  dispusa   sa poti mai mult ( intotdeauna  se poate mai mult ,  totul e  sa-ti pui in cap asta)...in momentul in care incepi  sa  ai o parere proasta despre  tine asta se  simte  si dincolo de micul ecran, membrii te  simt  si...nu se mai intorc...poti sa  fii  si Zana Zorilor...membrii platesc pentru SENZATII  si SIMTIRI nu pentru filme reci fara incarcatura  afectiva,  filmele se dau  la televizor si  sunt gratis ....lol
fiecare regular este  rezultatul unei relatii PERSONALE si fiecare  membru este un potential regular.
intr-o relatie  "personala" nu trebuie  sa  te  comporti  identic  zi de  zi.

Un nou inceput?
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- 
				andromaca_mulge_vaca
- VIP 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 17 times
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
						Salutare,
Acesta fiind primul meu post am doar o intrebare pentru SmartGirl: Pe ce site poti face nonnude videochat? ( si cat de greu te ridici la inceput.....pentru ca pe mfc e destul de greu sa faci fata primelor luni)
Eu lucrez pe MFC de 6 luni....iar castigurile sunt peste asteptarile mele , insa simt ca fac acesti bani doar cu aspectul fizic si plus ca nu stiu pentru cat mult timp as mai putea sa-mi uzez corpul si as vrea sa cred ca pot sa fac macar jumatate din acesti bani si /doar cu capul.
( care consider ca ma duce destul de bine...cand vine vorba de fantezii si alte lucruri funny )
As vrea ca SmartGirl sa-mi recomande niste site-uri de non-nude videochat, si de asemenea sunt curioasa care variante prefera mai mult punand in balanta rezultatele atat pe plan psihic cat si financiar : Nonadult ( cu psihic ok si financiar satisfacator ) sau adult ( pentru multi $$ )?
Multumesc,
O sa revin cu un post ulterior referitor la experienta mea de model si ce concluzii am mai tras eu

Acesta fiind primul meu post am doar o intrebare pentru SmartGirl: Pe ce site poti face nonnude videochat? ( si cat de greu te ridici la inceput.....pentru ca pe mfc e destul de greu sa faci fata primelor luni)
Eu lucrez pe MFC de 6 luni....iar castigurile sunt peste asteptarile mele , insa simt ca fac acesti bani doar cu aspectul fizic si plus ca nu stiu pentru cat mult timp as mai putea sa-mi uzez corpul si as vrea sa cred ca pot sa fac macar jumatate din acesti bani si /doar cu capul.
( care consider ca ma duce destul de bine...cand vine vorba de fantezii si alte lucruri funny )
As vrea ca SmartGirl sa-mi recomande niste site-uri de non-nude videochat, si de asemenea sunt curioasa care variante prefera mai mult punand in balanta rezultatele atat pe plan psihic cat si financiar : Nonadult ( cu psihic ok si financiar satisfacator ) sau adult ( pentru multi $$ )?
Multumesc,
O sa revin cu un post ulterior referitor la experienta mea de model si ce concluzii am mai tras eu
SmartGirl scrie:Buna BlackDahlia ,
Oarecum m-am regasit in topicul tau, iar ce pot sa spun este ca, problema ta defapt este de ordin interior, si anume ca tu te defapt te saturi sa auzi "n" cereri de la oameni bolnavi psihic (sa fim sinceri majoritatea ii consider asa), sa fii happy mereu cand tu defapt nu esti si binenteles sa faci niste shows super cool...
Iar ca advices iti pot recomanda urmatoarele:
1. in zilele cand nu mai poti hard shows, iti recomand sa lucrezi pe varianta non nudity, unde poti face super $$$ si acolo, de genul 50$-100$ la zi, eu una personal cam asa fac, deoarece si eu cand simt ca sunt pana la refull satula de toti nebunii trec pe non nudity shows, glam , sex and mariage... si stiu ca acele zile nu sunt pierdute... si plus ca tu chiar poti avea super fun cu ei... vorbesti despre viata.... tampeniii... de care pana si tu te miri...)...
2.Cand simti ca nici non nudity nu poti oferi, sfatul meu este ca in acele zile cand nu vrei sa faci shows, sa faci exact ce iti place : sala, shopping, o iesire la munte, cu prietenii, sa socializezi, sa iti oxigenezi creieri).... deoarece si acest job al nostru este foarte periculos... si trebuie cumva sa pastram contactul cu realitatea... eu una personal de curand am facut a doua sedinta foto
)... care mi-a prins super bine... si abia astept sa intru in forta la munca... intre timp... pana imi primesc noile poze lucrez la categoria non nudity
)... unde am super fun cu ei...
3 Daca simti ca nu poti face nici una din acestea ar fi cazul sa te reorientezi... sau sa te gandesti ca nici un alt job nu iti va oferi aceste oportunitati si numai gandul ca vei sclavul patronului... no offense... te va face sa revii la job in forta...