Relativ la acest topic... luati aminte la ce-au zis poca si United... ca-n rest nu e vorba decat de vise sau hardcoreala.
Studioul in care lucreaza fetele din top
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
theselby
- VIP

- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 15 times
Super tare United
Bravooo
In lipsa unui buton de LIKE am dat si eu un reply intrucat tin neaparat sa felicit talentul unora 
Relativ la acest topic... luati aminte la ce-au zis poca si United... ca-n rest nu e vorba decat de vise sau hardcoreala.
- Studio20
- VIP

- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 8 times
Noi nu ne permitem icre negre, oferim doar de Manciuria ... :lol:
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.
Excelam Impreuna!
http://www.studio-20.ro
Excelam Impreuna!
http://www.studio-20.ro
-
online.vogue
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Daca te intereseaza un studio de top...unde poti sa ai parte de profesionalism...cu mare caldura iti pot recomanda class-studio. Cauta-l pe google si il vei gasi! Il cunosc pesonal si pot sa iti spun ca acolo vei gasi cam tot ce ai mentionat
Sper sa nu creez dispute pe aici prin acest post, si eu am studio, dar nu se incadreaza la standardele oferite de class
Mentionez, nu fac recrutare pe acest forum, doar admit cand cineva este mai bun si ofera calitate!
O zi buna
Sper sa nu creez dispute pe aici prin acest post, si eu am studio, dar nu se incadreaza la standardele oferite de class
Mentionez, nu fac recrutare pe acest forum, doar admit cand cineva este mai bun si ofera calitate!
O zi buna
-
class_studio
- User Junior+

@de tiska » 13 Mar 2012, 13:21
Cred ca fata se refera la studioul care are fete in topul incasarilor nu in 69'Team.
Cu respect,
Class Studio Team,
www.class-studio.com
Cred ca fata se refera la studioul care are fete in topul incasarilor nu in 69'Team.
Cu respect,
Class Studio Team,
www.class-studio.com
-
class_studio
- User Junior+

P.S. Mai mentionez ca nu este Class Studio , studioul in cauza cu modelele din TOPUL INCASARILOR (modelele noastre au incasari mari dar nu la nivelul celor din top , DIN PACATE !). Multumim Vogue.Online pentru aprecieri .
Cu respect,
Class Studio Team,
http://www.class-studio.com
Cu respect,
Class Studio Team,
http://www.class-studio.com
Si totusi in ciuda sumelor mari pe care le faceau vad ca au renuntat, e**** nu mai lucreaza inca dinainte de pasti, vad ca nici n-o mai gasesc pe site, i-au dezactivat contul cei din studio, daca era in concediu nu cred ca il dezactivau, n**** n-a mai intrat nici ea de vreo 2 sapt, a mai ramas decat r****. Si nu pot sa nu ma intreb de ce draq au renuntat la sumele pe care le faceau? Putin probabil sa fi gasit ceva mai bine platit, cu luarea banilor nu cred c-au avut probleme ca altfel nu mai stateau atata in studioul respectiv, facultatile nu incep acuma ca sa zici ca s-au dus la facultate, pfff. Da, ma astept sa-mi sariti in cap cu replici de genul "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia" dar totusi ma gandesc ca eu daca as face atata nici prin gand nu mi-ar trece sa ma las, as trage la maxim, dar asa cand stiu ca intru si nu fac nici nu-mi vine sa mai intru! 
- GlamChatStudio
- GoldMember

- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
Sunt si fete care in ciuda sumelor mari pe care le fac ,renunta la viata asta,unele isi pun sume considerabile deoparte si ''move on''.Am avut o fata care mi-a spus din prima ca va sta un an pentru ca vrea sa dea la fac si vrea sa o faca pe bune(mica idealista),cat a stat un an a fct intre 8k si 10k lunar,fix dupa un an mi-a spus ca pleaca,ca si-a pus maj banilor deoparte si ca este invatata sa traiasca cu putini bani deci spera ca banii astia sa-i ajunga 4-5 ani, ne-am multumit reciproc pentru colaborare.La 19 ani pe care-i are mi se pare cu capul pe umeri,pacat ca societatea nu ajuta deloc fetele de genul asta si ca la terminarea fac ''pe bune si cu note mari'' va constata ca singurele locuri disponibile de munca vor fi tot in vchat ,sau cine stie poate in cativa ani lucrurile se vor schimba,cum mi-a spus chiar ea'' sunt datoare sa incerc''.Nu se compara nici incarcatura psihica si psihologica pe care o are o fata careface sume f mari cu una care face 1-2mii lunar si nu se streseaza mai deloc cu toate ca maj spun ca ele fac si dreg habar nu au ce inseamna sa ajungi in top si sa ramai acolo.
Ideal este sa tragi 1-2-3 ani cat poti si cat ai sansa si pe urma sa treci la alt nivel,din pacate maj dintre noi nu se pot lipsi de viata comoda si de banii multi si castigati relativ usor comparativ cu un job normal unde pentru niste sume f mari trebuie sa ai un post de conducere,responsabilitati ,etc.
P.S.Sonique,de luni zile te plangi darse pare ca nu poti sa depasesti anumite bariere si sa incerci un studio,nimeni nu-ti poate garanta sume cu multe zerouri pe nimic, pentru ca sunt f multi factori de care depinde succesul cuiva in acest job,asta nu intelegi tu.Eu mai ca as fi tentata sa-ti fac o propunere publica aici pe forum,vino lamine in studio daca stii ca/poti sa lucrezi 10 ore zilnic,daca cunosti lb engleza lanivel avansat,daca arati bine( sa ai un corp armonios, nu cu multe kg in plus) si iti garantez ca o sa faci 10 mii lunar dar numai daca indeplinesti cond de mai sus si dupa regulile mele.Din prima zi pot sa-ti arat cel putin 4 fete care fac aceste sume si unele chiar le depasesc.
Ideal este sa tragi 1-2-3 ani cat poti si cat ai sansa si pe urma sa treci la alt nivel,din pacate maj dintre noi nu se pot lipsi de viata comoda si de banii multi si castigati relativ usor comparativ cu un job normal unde pentru niste sume f mari trebuie sa ai un post de conducere,responsabilitati ,etc.
P.S.Sonique,de luni zile te plangi darse pare ca nu poti sa depasesti anumite bariere si sa incerci un studio,nimeni nu-ti poate garanta sume cu multe zerouri pe nimic, pentru ca sunt f multi factori de care depinde succesul cuiva in acest job,asta nu intelegi tu.Eu mai ca as fi tentata sa-ti fac o propunere publica aici pe forum,vino lamine in studio daca stii ca/poti sa lucrezi 10 ore zilnic,daca cunosti lb engleza lanivel avansat,daca arati bine( sa ai un corp armonios, nu cu multe kg in plus) si iti garantez ca o sa faci 10 mii lunar dar numai daca indeplinesti cond de mai sus si dupa regulile mele.Din prima zi pot sa-ti arat cel putin 4 fete care fac aceste sume si unele chiar le depasesc.
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
cine zicea pe aici ca profilele lor sunt bine puse la pct ?
uite un profil al unei fete de top , din acelasi studio , de care se tot vb "nicole..." , profil pe livejasmin
ABOUT ME :
hello sweet lovers me name is betul .I'm a nice girl with extremely beautiful eyes, smile . very hot body and ofc funny girl . Check my images or my wall on me profile and u will see i telling the true muahhh xx
acum te-ai lamurit cu umblatul pe profil, conturi , descrieri ? daca e ok cu engleza iti dai seama unde e gresit gramatical .
uite un profil al unei fete de top , din acelasi studio , de care se tot vb "nicole..." , profil pe livejasmin
ABOUT ME :
hello sweet lovers me name is betul .I'm a nice girl with extremely beautiful eyes, smile . very hot body and ofc funny girl . Check my images or my wall on me profile and u will see i telling the true muahhh xx
acum te-ai lamurit cu umblatul pe profil, conturi , descrieri ? daca e ok cu engleza iti dai seama unde e gresit gramatical .
-
sweetgirl
- VIP

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
chiar credeti ca membrii (care sunt niste labagii -sa nu uitam) isi pierd vremea cu citit de profile cat de corect sunt scrise sau nu !!?? hai sa fim seriosi ,tot ce conteaza e sa fii buna de p--la mai pe romaneste ,restu sunt amanunte..ia aminte la mel-na cata engleza stie aia dar e buna nene ca sa-i faci...o dore la pasarica de engleza sau mai stiu eu ce..
in fatza unui corp perfect pica treaba cu decoruri profile engleza iq poze basme de adormit copii, arati impecabil vin cam toate de la sine ...asta e viata ce s-o mai dam cotita..
p.s. pai dă mai bine un profil scris anapoda e mai real decat șabloanele lj-ului :lol:
in fatza unui corp perfect pica treaba cu decoruri profile engleza iq poze basme de adormit copii, arati impecabil vin cam toate de la sine ...asta e viata ce s-o mai dam cotita..
p.s. pai dă mai bine un profil scris anapoda e mai real decat șabloanele lj-ului :lol:
sweetgirl, nu vreua sa generalizez, insa ce ma enerveaza pe mine este ca tocmai aia care dupa cum zici tu, nici nu stie prea bien engleza sa vorbeasca, tocmai ea se lauda ca draga doamne ea nici nus emai dezbraca in privat si are clienti cu care doar vorbeste....pai daca nu stie o boaba de negleza decat "come pvt" sau hru cum naiba reuseste sa vorbeasca chetsii "elevate" cu astai in privat...hai sa fim seriosi. Repet, nu generalizez
-
sweetgirl
- VIP

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
lol trompi e posibil orice ,e posibil sa aiba si pvt pe'' conversatii '' fara sa se dezbrace chiar daca nu le are pe engleza ,cu toate stim ca in domeniu asta e posibil orice ..nu ca tin cu ea( e vb de rusoaica m*******ca sa nu facem confuzii),asa mi se pare ca nu stapaneste f bine engl. (poate ma insel eu si in pvt isi da drumu la conversatie cine stie )si totusi nu conteaza e printre primele ...asta pt ca arata fff bine si bravo ei !
m******** se mai si izmeneshte la capitolu english face ea pe nestiutoarea ca nu stie una alta dar e unsa cu tt alifiile pushtoaica ,e smecherita foc ,eu sunt unul din fanii ei ,de fapt le admir pe toate fetele din top .
m******** se mai si izmeneshte la capitolu english face ea pe nestiutoarea ca nu stie una alta dar e unsa cu tt alifiile pushtoaica ,e smecherita foc ,eu sunt unul din fanii ei ,de fapt le admir pe toate fetele din top .
-
Alexxx1989
Iti recomand Standard Studio daca esti din Bucuresti. Am Lucrat la inceput de acasa apoi m-am interesat foarte mult inainte sa aleg un studio si cred ca am ales bine. Dupa 3 luni fac cu aproape 50% mai mult decat faceam acasa si partea cea mai buna e ca orice problema ai avea se rezolva IMEDIAT. Traineritele sunt 24/24 si chiar se ocupa de tine mai ales la inceput! Plus ca sunt studio preferat de Stremate(deaia i-am si ales si toate fetele de aici suntem pe prima pagina
Alexxx1989 scrie:Iti recomand Standard Studio daca esti din Bucuresti. Am Lucrat la inceput de acasa apoi m-am interesat foarte mult inainte sa aleg un studio si cred ca am ales bine. Dupa 3 luni fac cu aproape 50% mai mult decat faceam acasa si partea cea mai buna e ca orice problema ai avea se rezolva IMEDIAT. Traineritele sunt 24/24 si chiar se ocupa de tine mai ales la inceput! Plus ca sunt studio preferat de Stremate(deaia i-am si ales si toate fetele de aici suntem pe prima pagina
Faci parte din staff`ul standard studio ? Daca ai nevoie de reclama poti sa accesezi o alta rubrica de pe forum "Oferte - Cereri de munca si Colaborari" . era vorba de fetele din top nu ca studioul ala e bun sau nu e bun . Hai sa incepem toti sa ne facem usere si sa postam peste tot ca studio ala ( de fapt al meu) este cel mai bun , faci 600% mai mult decat in alte parti , adminii si administratorul iti dau limbi in fiecare pauza , iti da masina lui sa te duci acasa , ai o punga cu bani langa usa inainte sa intre pe sesiuni . Mai sunteti ma multi ?
Si eu iti recomand ceva , dar nu pot scrie aici in mare parte
-
sirflorinus
- User Junior

sonique ai gasit studioul minune?
sau intre timp te-ai lasat de meserie? 
p.s. vezi ca nu e vox
p.s. vezi ca nu e vox