Nu mai fumeeez, nu maaai fumeeez!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
ashtarte
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Scriu pentru colegii mei fumatori, ca pas spre vindecare totala - trebuie sa ma laud :lol:

NU MAI FUMEZ! Sunt o chatista EX-fumatoare. Si doar cei care au fumat si au lucrat stiu la ce ma refer. Ca daca-mi lipsea fumul amestecat cu gustul de cafea nici macar nu ma mai apucam sa ma machiez. Si am o luna...AZI am O LUNA!

Ah, da! Si daca ma plictisesc la munca si simt nevoia sa trag un fum, iau tigara electronica. Cel mai bun mod sa nu mai fumezi, e sa nu te mai plictisesti si sa ai cu ce sa inlocuiesti gestul. O acadea, un pai, un ceva care sa nu scoata fum.

Si acum, cu pieptul umflat de mandrie, va las sa va intoarceti la facut banuti :)
SoulCams Models Studios wanted
stefania
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 3 times

felicitari! ma bucur pentru tine, ca ai decis asta si ca te ai si tinut de decizia luata, de a nu mai fuma..
eu nu pot sti cat de greu este, pentru ca n am fumat niciodata si nici nu am de gand
dar am prieteni care vor sa se lase, si pot vedea ca nu e chair usor... felicitari inca o data si luna sa devina un an, anu sa devina 10 ani si tot asa.
ashtarte
User Junior
User Junior

Sar'na :) chiar sunt bucuroasa!
BlueRay

Hei, felicitari, ai facut un lucru bun, nu numai pentru tine, ci si pentru cei din jur. :)
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Been thanked: 17 times

nici eu, ultima tigara a fost pe 18 februarie, am mainile albe si fata fara cearcane, nu mai sunt vanata.
25 de ani am fumat, uneori pana la 3 pachete pe zi de marlboro rosu .

da, si eu sunt foarte mandra de mine.
urmatorul subiect de mandrie este ca tocmai imi cumpar casa dupa 14 ani de stat cu chirie.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
kharma13
User Junior
User Junior

Felicitari fetelor!!!!!Dar pentru ca inca sunt multi fumatori prin zona care isi doresc sa renunte la tigari de ce nu ne spuneti cum ati decis sa nu mai fumati si mai ales cum ati reusit??? Cum au fost primele zile,saptamani? Sper ca sunteti foarte mandre de voi ..andromaca tu ai dublu motiv sa fii mandra,este o mare realizare sa te lasi de fumat mai ales ca fumai foarte mult dar si mai mare realizarea de a avea casa ta.Bravo!
Studio20
VIP
VIP
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times

Felicitari de 3 ori! Eu ma gandesc sa dam ceva premii / comision suplimentar modelelor care se lasa de fumat :)
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
kharma13
User Junior
User Junior

In sfarsit dupa multe incercari esuate am reusit sa ma adun si sa realizez cat de rau imi face fumatul si cate avantaje as avea daca m-as lasa. Dar ideea principala este sa fiu mai sanatoasa,sa ma simt mai bine asa ca am inceput sa mananc sanatos,la program..adik 3 mese principale si 2-3 gustari ,si bineinteles am inceput sa fac sport ,putina gimnastica dimineata,jogging de 2-3 ori pe sapt ,mult mers pe jos si diverse activitati in aer liber.AM DOAR O SAPTAMANA SI DEJA MA SIMT DE 100 ORI MAI BINE...daca vrei cu adevarat ..POTI!
mireya_sb
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

Fetelor , toata admiratia pentru voi ca ati reusit sa va lasati de fumat.......eu nu cred ca o sa reusesc vreodata, nu pentru ca nu as putea.....ci pentru ca iubesc sa fumez. De altfel am si lasat vorba alor mei ....cand o sa mor sa-mi aprinda o tigara nu o lumanare, lol. Atat de multa lume crede ca daca fumezi ...iti scurtezi viata....nu contest acest lucru, dar ganditi-va cat de multe alte lucruri ne pot face mult mai mult rau.
Inca o data felicitari celor care au reusit sa se lase de fumat :)
Spor acolo $$$$$
kharma13
User Junior
User Junior

Mireya multa vreme si eu am crezut ca-mi place sa fumez,incercam sa-mi bag asta in cap pentru ca era scuza perfecta ...dar din pacate nu este asa,nimeni nu iubeste fumatul pt ca efectiv nu ai ce sa iubesti ...iti recomand cartea 'In sfarsit nefumator ' a lui Allen Carr ...nu trebuie sa crezi nimic sau sa vrei sa te lasi ,doar lectureaza si la sfarsitul cartii o sa vezi fumatul altfel. Eu am fumat 16 ani ...dar bine ca au fost doar atati ca se putea si mai rau.:) Ce bine e sa respiri aer curat !!!!
Nephthys
User Activ
User Activ

Nu exista "imi place sa fumez", placerea aia e o iluzie pe care fiecare fumator in parte o alimenteaza in diverse moduri, pentru a-si justifica in principal lipsa de vointa, si pentru a incerca sa ofere un argument pro, pentru un obicei 100% nociv. Un fel de auto hipnoza.
Odata ce constientizezi ca exista lucruri si gusturi mult mai placute, ca efectul antistress al tutunului e doar un placebo, ca a mirosi asemeni unei scrumiere cu slab iz de parfum NU e tocmai sexy, si multe altele... atunci incepi sa te simti ready to quit.
Daca nu esti ready, inevitabil te reapuci, oricate carti ai citi si oricati plasturi ai pune pe tine.
Tortura! Intotdeauna o solutie pentru oamenii civilizati.
mireya_sb
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

Am ajuns la o varsta la care stiu sa fac diferenta intre '' imi pace '' si '' nu imi place''. Nu vorbeam de lipsa de vointa, nu ma ascund in spatele tigarilor, nu imi fac rau si asta e cel mai important......si chiar imi place sa fumez. Dar explicatiile nu au sens, fiecare are dreptul la o opinie, fiecare dintre noi face cum crede ca e mai bine.......
kharma multumesc pt recomandare dar prefer realitatea de zi cu zi
Nephthy iti inteleg punctul de vedere ( esti nefumator/e asta e clar , de aici si expresia de ''mirosi asemeni unei scrumiere'') totusi cred ca e prea drastic, oamenii sunt diferiti...cred ca ne-am plictisii ingrozitor sa avem toti aceleasi pareri si gusturi ( sau mirosuri) . Eu cred ca mult mai important este ceea ce exista in fiecare dintre noi......spunea o data cineva....''O haina murdara se spala, un caracter murdar, niciodata''
Nephthys
User Activ
User Activ

Mireya, sunt nefumatoare acum, ca m-am lasat cu 3 ani in urma, da' in cei 12 ani petrecuti in postura de fumatoare n-am pretins niciodata ca NU miros a scrumiera. Poate am hiperbolizat ideea, da' cunosc foarte bine mirosul ala specific.
Evident, fiecare e liber sa faca ce-si doreste cu corpul lui/ei, e o decizie pe care o luam in deplina cunostinta de cauza.
N-am nicio problema cu fumatorii, singura chestie care ma deranjeaza e fumatul in locuri publice, iar asta ma deranja si inainte de a ma lasa.
Tortura! Intotdeauna o solutie pentru oamenii civilizati.
ashtarte
User Junior
User Junior

E septembrie si eu tot nu fumez :) Doar un update :)
ashtarte
User Junior
User Junior

andromaca_mulge_vaca scrie:nici eu, ultima tigara a fost pe 18 februarie, am mainile albe si fata fara cearcane, nu mai sunt vanata.
25 de ani am fumat, uneori pana la 3 pachete pe zi de marlboro rosu .

da, si eu sunt foarte mandra de mine.
urmatorul subiect de mandrie este ca tocmai imi cumpar casa dupa 14 ani de stat cu chirie.

Mi se pare extraordinar, sincere felicitari :) Si eu fac o economie sesizabila...de la 30-40 de tigari pe zi la niciuna...de cearcane si alte semne nu-s foarte sigura, dar poate urmeaza sa se reduca :)
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Been thanked: 17 times

m-a ajutat FOARTE mult si un supliment alimentar facut de Dacia Plant numit "NAPRAZNIC" .

cu casa nu m-am mutat :)) avea vicii ascunse de aia era oferta atat de atragatoare.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
ashtarte
User Junior
User Junior

Eu inca sunt dependenta de chestia electronica, dar nu mai pot fuma tigari normale, imi fac rau de tot, deci trebuie sa fi avansat putin...o sa incerc in curand sa o raresc si cu asta...Cu privire la casa, vor fi mereu oferte suspecte, dar macar exista optiunea sa o iei, iar independenta e pretioasa :) tin pumnii!
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”