Cunoaste careva vreo agentie de recrutare modele
syncronstudio.ro/cum-primesc-banii.html eu numai pe acesta am reusit sa o gasesc si nu le merge contactu
Va multumesc

Cat am mai rasUnited Studios scrie:Iar tu?
Ala e studio toata ziua, dupa cum zice si in link.
Fiule, nu ar fi timpul, oare, sa te iei de mana, sa iti dai 2 palme (scutindu-ma pe mine de efort) si sa vii in lumea reala?
Ti-am raspuns ceva la postarea in care voiai asociat. M-ai ignorat. Princiar, da' m-ai ignorat. Sincer: rau ai facut.
United Studios scrie:Iar tu?
Ala e studio toata ziua, dupa cum zice si in link.
Fiule, nu ar fi timpul, oare, sa te iei de mana, sa iti dai 2 palme (scutindu-ma pe mine de efort) si sa vii in lumea reala?
Ti-am raspuns ceva la postarea in care voiai asociat. M-ai ignorat. Princiar, da' m-ai ignorat. Sincer: rau ai facut.

Salut, nu exista si putin probabil sa se infiinteze asa ceva am sa iti explic imediat si de ce.bogdanm scrie:Buna ziua,
Iti multumesc foarte mult Glamour si imi cer si scuze fata de cei care iam insultat nu imi caut scuze dar ma enerveaza faptul ca oamenii nu pot raspunde concrect la o simpla intrebareGlamourFoto scrie:Salut, nu exista si putin probabil sa se infiinteze asa ceva am sa iti explic imediat si de ce.bogdanm scrie:Buna ziua,
In acest domeniu modelul reprezinta o resursa foarte valoroasa daca nu chiar cea mai valoroasa, (sunt si cateva exeptii pe care nu le amintesc) pentru ca un studio super luxos de videochat fara modele nu o sa produca nici un leu pe cand un studio mai modest cu cateva modele motivate o sa rupa.
Daca cineva are o metoda prin care gaseste multe modele dispuse sa faca videochat de ce crezi tu ca le-ar "ceda" pentru o suma "modica" sau un comision "modic" ( "modic" comparand cu banii pe care ii poate genera modelul sau modelele respective) Orice om normal in cel moment ar deschide un studio de videochat si nu ar duce lipsa de modele.
Pe partea cealalta sa stii ca sunt anumite intrebari la care nu ai sa primesti raspuns pentru ca oameni tin informatiile pentru ei (informatii pretioase aflate greu si cu cheltuiala) si intr-un fel este si normal asa.
Spor acolo

Mi-e teama ca tocmai ai convins, atat pe cei care, eventual, ar fi avut in vedere sa se asocieze cu tine, cat si pe modelele existente pe forum, ca nu e cazul sa te aiba in vedere.Da tot eu ma p...tule cei te deranjeaza

prefer sa interpretez.. puiutuleUnited Studios scrie:Mi-e teama ca tocmai ai convins, atat pe cei care, eventual, ar fi avut in vedere sa se asocieze cu tine, cat si pe modelele existente pe forum, ca nu e cazul sa te aiba in vedere.Da tot eu ma p...tule cei te deranjeaza
Iti multumesc ca m-ai lamurit ce sunt eu pana la urma. Banuiesc ca e vorba de un pisat. Slava Cerului: enigma mea existentiala a luat sfarsit.
As ruga adminii sa se sesizeze oleaca in acest caz.