Buna! Mi-au venit 2 modele. Am incercat sa le fac cont pe MFC, conturile au fost respinse pe motiv ca mai au un alt cont deschis. Pelanga faptul ca in mod normal nu trebuie sa ai 2 conturi pe acelasi site, nu sunt primele si nici ultimile, eu insami inca mai am cotul de studio deschis desi de un an sunt model independent.
Le-am dat mail, explicat ca acele conturi nu mai pot fi accesate intrucat vechiul studio a schimbat parolele cei de la MFC mi-au dat copy-paste din MFC WIKI. 
S-a mai intalnit cineva cu aceasta situatie?
Daca da s-a putut rezolva?
MULTUMESC!!!

Problema cont MFC
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- RTModels
- User Junior+ 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Noi am primit si penalizare 200 TK pt ca am incercat sa facem conturi la 2 modele si ele mai aveau, desi am trimis mail inainte sa inchida conturile vechi, cu poze etc cu tot.draculina scrie:Buna! Mi-au venit 2 modele. Am incercat sa le fac cont pe MFC, conturile au fost respinse pe motiv ca mai au un alt cont deschis. Pelanga faptul ca in mod normal nu trebuie sa ai 2 conturi pe acelasi site, nu sunt primele si nici ultimile, eu insami inca mai am cotul de studio deschis desi de un an sunt model independent.
Le-am dat mail, explicat ca acele conturi nu mai pot fi accesate intrucat vechiul studio a schimbat parolele cei de la MFC mi-au dat copy-paste din MFC WIKI.
S-a mai intalnit cineva cu aceasta situatie?
Daca da s-a putut rezolva?
MULTUMESC!!!
Nu o sa-ti raspunda la mail nimeni , asta e "tactica" lor din pacate.
R.Rosu
RT Models Studio
						RT Models Studio
- RTModels
- User Junior+ 
Nu, nu am resusit, desi au toate conturile inchise. MFC nu ne acorda onoarea nici macar de a primi un simplu mail de la ei cu o explicatie. Site deosebit :lol:draculina scrie:si totusi ati reusit sa le faceti cont? eu ma gandeam inclusiv sa le fac cont de model independent....
R.Rosu
RT Models Studio
						RT Models Studio
Am reusit eu sa fac conturi pe MFC pana la urma.
Ar fi mai multe variate. Prima prin care am reusit a fost sa fac un alt cont de studio pe un alt nume, am adaugat acolo fetele, cu nickname-uri care nu aveau nici o legatura cu cele pe care le-au avut inainte, si mi s-au accpetat conturile.
O alta varianta ar fi sa incercati in loc de buletin cu permisul de conducere in caz ca au. Si daca nu si nu mai exista posibilitatea ca fetele sa declare buletinul pierdut sa il inlocuiasca si apoi sa se incerce un alt cont. Din cate am inteles merge 100% ultima varianta, dar e mai e lunga durata, plus ca nu toate modelele ar fi dispuse sa schimbe buletinul.
Multumesc!!

Ar fi mai multe variate. Prima prin care am reusit a fost sa fac un alt cont de studio pe un alt nume, am adaugat acolo fetele, cu nickname-uri care nu aveau nici o legatura cu cele pe care le-au avut inainte, si mi s-au accpetat conturile.
O alta varianta ar fi sa incercati in loc de buletin cu permisul de conducere in caz ca au. Si daca nu si nu mai exista posibilitatea ca fetele sa declare buletinul pierdut sa il inlocuiasca si apoi sa se incerce un alt cont. Din cate am inteles merge 100% ultima varianta, dar e mai e lunga durata, plus ca nu toate modelele ar fi dispuse sa schimbe buletinul.
Multumesc!!
- RTModels
- User Junior+ 
Merci de sfat, ne gandisem la multe variante dar nu au mai vrut nici modelele "minunatul site". Ma bucur ca ai rezolvat. Bafta la $!draculina scrie:Am reusit eu sa fac conturi pe MFC pana la urma.
Multumesc!!
R.Rosu
RT Models Studio
						RT Models Studio