CARD CONT NOU
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Intentionez sa-mi deschid cont pe 2-3 site-uri cum ar fi CamContacts, Chaturbate si XloveCam, insa nu imi este foarte clar cum urmeaza sa se procedeze in ceea ce priveste plata. As putea sa ma inregistrez cu un card bancar care este pe numele altcuiva? Motivul pentru care nu vreau sa fie cardul pe numele meu este ca am un credit la banca neachitat si imi este frica sa nu imi puna sechestru pe contul respectiv. Daca aveti si alte sugestii in ceea ce priveste site-urile care merg bine din toate punctele de vedere, nu ezitati sa-mi dati un sfat...Multumesc

- 
				daniele
- User Junior+ 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
pe xlove nu merge sa ai  un cont bancar pe numele altcuiva. pe cc poti folosi payoneerul si de chaturbate nu stiu  nimic. poti merge pe site-uri care folosesc payoneerul gen jasmin, imlive etc

winner winner, chicken dinner
						- RTModels
- User Junior+ 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nu pot sa cred... Daca stii limba engleza, incepator/mediu cauta info despre carduri, payoneer,paxum etc.tear_drop scrie:Intentionez sa-mi deschid cont pe 2-3 site-uri cum ar fi CamContacts, Chaturbate si XloveCam, insa nu imi este foarte clar cum urmeaza sa se procedeze in ceea ce priveste plata. As putea sa ma inregistrez cu un card bancar care este pe numele altcuiva? Motivul pentru care nu vreau sa fie cardul pe numele meu este ca am un credit la banca neachitat si imi este frica sa nu imi puna sechestru pe contul respectiv. Daca aveti si alte sugestii in ceea ce priveste site-urile care merg bine din toate punctele de vedere, nu ezitati sa-mi dati un sfat...Multumesc
R.Rosu
RT Models Studio
						RT Models Studio