Intrebare payoneer

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
DarkBlue1982
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna,am si eu 2 intrebari privind payoneer.Voi folosi pentru prima data acest card care deja mi-a fost confirmat si am primit 2 mailuri de la payoneer in care-mi spuneau ca trebuie sa-mi ajunga intre 22-29 martie 2013,in caz ca nu ajunge cardul prin regular mail cum fac sa comand acel card prin DHL?nu conteaza ca costa 60$ important e sami ajunga sub orice forma daca nu prin regular atunci prin DHL
si a doua intrebare e legata de load banuti pe card.Deci daca am transferati banutii de pe imlive in cont pe 3 perioade, dau load la toti banutii din Card balance sau ii transfer pe card treptat pe perioade.Cer scuze daca intreabarea a doua e cam puerila dar nam folosit niciodata cardul payoneer si de asta mai bine intreb decat sa gresesc :D
SoulCams Models Studios wanted
SunStudio
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Referitor la prima intrebare, este mult mai sigur sa comanzi cu DHL. Iti ajunge cu certitudine in 2 zile, maxim 3. Stiu o situatie recenta cand a fost comandat vineri si a ajuns luni. Deci cei 60$ sunt o investitie in certitudine si timp redus considerabil. Stiu mai multe situatii cand card ori nu a ajuns, ori a fost subtilizat de minunatii nostri compatrioti pe drumul sau spre cutia postala a celui care l-a comandat.

Privitor la a doua intrebare, decizia este a ta. Incarca toti banii o data sau incarca-i pe rand, cum vrei. Tine cont ca ai limita de 2500$ zilnic. Deci tu decizi.

LE: nu stiu cum ai dat tu load la bani pe ImLive, din cate stiu banii de pe ImLive intra direct, fara comision, fara nimic. Dar este mai putin important, poate ma insel si au facut ei niste schimbari recent.
http://www.videochat-sunmodels.ro Everything is possible, impossible just takes longer.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”