Seara....revin cu un subiect  legat de baieti si gay,vreau sa stiu ce  se intampla ca nu misca absolut deloc...

am auzit voci care spun ca inceputul de an e urat ( ian / feb ) adevarat ? chiar asa  rau afecteaza ?

ba urat nu's....si membri inca intra..dar ies  in urmataorele secunde ? why ?!
vro idee,sfat,orice ?....

Legat de baieti si gay, nu misca deloc!
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Aceasi problema o am si eu....in ultima luna abia am facut 100$....iar anul trecut a mers muuult mai bine....nu inteleg de ce :|

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Chiar nu pot sa'mi dau seama  cum sa faci "o impresiune buna" in primele secunde cand intra..intra si ies cu gramada.
In zilele ce vin am sa incerc sa bag 10-12 ore / zi sa vad daca iese macar 10$ ...
numa guesti si saracii ma iubesc .... :roll:

In zilele ce vin am sa incerc sa bag 10-12 ore / zi sa vad daca iese macar 10$ ...
numa guesti si saracii ma iubesc .... :roll:
- 
				sweetgirl
- VIP 
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
din ce am observat la baieti nu folosesc sunet in free,sunt expeditivi cu membrii daca ala intreaba ceva raspunsu e hai in pv si iti spun ,se vede plictisu  pe chipu lor ,doar isi umfla si misca bicepsii fac asa stangu dreptu stangu repede de tot si asteapta pvt si cam atat ,nu stiu poate gresesc dar cam asa se vede....aaa si sa nu mai zic ce preturi de lux maxime  pt oil ,dance si smoke si gata .
unii nu ar lasa la pret nici daca ar face 1 $ pe luna ! orgoliu nah...

unii nu ar lasa la pret nici daca ar face 1 $ pe luna ! orgoliu nah...
- 
				w0lfyyy
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
cei poate exicta si placea gaylor din lumea asta ? 
ce'ar trebui sa stim in special despre ei ?
totusi ceva exista,sa poti sa le oferi posibilitate sa te placa inca din primele Secunde cand intra...si sa'i faci curios sa mai ramana..sau macar sa vorbeasca / voteze....mmmmm

ce'ar trebui sa stim in special despre ei ?
totusi ceva exista,sa poti sa le oferi posibilitate sa te placa inca din primele Secunde cand intra...si sa'i faci curios sa mai ramana..sau macar sa vorbeasca / voteze....mmmmm