Am asa o problema

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
SWEETANGEL2000
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

am muncit de cand ma stiu facand vdc pe imlive,am ajuns de la a nu face de un payment la a intra in hof si a sta acolo vreme lunga!Am conturi pe diverse situri k am tot incercat sa mai adaug un site,dar nu am sta prea mult pe nici unul ,k deh eram fan imlive,eh dar in ultime vreme ,ultimele 2 luni groaznic deci nasol !asa k am procedat la un i 7 ,desi aveam un i5,dar acum am o hiba ,k nu gasesc un site altul pe langa iml,nu vreau sa renunt la el ,k ma gandesc k isi va reveni candva,dar pana atunci tre sa pap si eu asa k am luat frumos cc ,si l-am adaugat !toate bune si frumoase ,dar mie ala imi pare site de tinut in bara ,adik stiu k se fac bani frumosi pe el dar in timp,eh pe urma am incercat webcams,hmm ,streamate hmm ,nu imi plac si mai nou ma tenteaza si jasmin ,deci hiba mea e k nu imi gasesc un site sa imi placa pe langa iml ,si tin sa mentionez k nu am nervi de mai un free gen imlive,nu ma mai tine tartacutza ,am 6 ani de activitate in domeniu dar dibla mea nu mai suporta ink un free k a lul iml ,acum ma gandeam k jasmin are si member areea si nu tre sa il suport tot timpul in free ...hmmm nu stiu daca cineva intelegi hiba mea ,dar daca da rog opinii ,poate k am tampit eu si sunt dusa rau pluta!
Thx all si bafta multa !pup
sweetangel2000
SoulCams Models Studios wanted
fetish
VIP
VIP

Sweet , eu te citesc si te stiu de cand ai postat aici prima data , cat am putut si am stiut am partcipat al topicuri le deschise de tine

greseala ta a fost sa te axezi pe un sg site , asa ti-a fost ami comod stiu , e mai usor , mai plin de loialitate , dar tot asa ai pierdut experienta ai stagnat in timp ce alte modele au evoluat

daca tu consideri ac free chat ul de pe imlive sucks , ohooo pai atunci tu nu stii ce inseaman free chat cu adevarat , ia sa incerci full time jasminul o luna de zile , sa vezi ca iesi cu parrul afcut bigudiuri , sau xlove ul sa vezzi car de nervi :(

imlive ul e f lejer la free chat sa stii , chiar sunt cuminti , daca am inteels eu bien tu vrei un site lejer la free chat , am dreptate ?

daca cu streamate -ul nu te0a i inteles e o problema pt ac mate ul e parfum , memebrii ok intra repede in pvt , poti incerca adult workul , eu zic ca e un free chat calm destul de pasnic ,poti incerca si streamray ul

alte site uri cu free caht pasnic nu stiu ce ti -as pputea recomanda , sa tii ajsmin in memebers area e pierdere totaal de timp , vei avea castiguri minuscule , mai bien incearac site -uri fara free chat pe premisa sa stea acolo sa se adune ceva

imi pare rau ca esti intr-o postura dificila acum , am trecut si eu prin as aceva acum hat ani cand eram devotatea din mama in fiu jasminului , pana mi-am dats eama ca interesul meu primeaza si ca e imp sa afc banu repede si mult , nu e importanat loialitatea fata de un site
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Buna Sweet,siteuri cu free lejer nu prea mai sunt pentru ca nu mai exista free lejer,te inteleg perfect,6 ani sunt f multi ani,de fapt eu socotesc ca 6 sunt de vchat sunt suficienti pentru un host,pe urma intervine uzura psihica pe care foarte multi dintre noi incepem sa o observam,nu mai avem rabdare,devenim din ce in ce mai irascibile,parca nimic nu mai merge cum trebuie si probabil ca foarte multe fete trec prin asta dupa un nr de ani pentru ca viata dubla pe care o jucam online isi pune amprenta pe psihic si la un momendat face click-clack si s-a terminat.Pe imlive este problema generala,sitele cade incet,incet,din ce motive nu cunosc dar din ce era odata imlive a ajuns o umbra fina.Poti incerca cc,nu este un site care sa-ti genereze castiguri enorme dar daca te concentrezi putin pe el s-ar putea sa-ti produca o surpriza placuta,de altfel mai poti incerca ifriends,nici el nu mai este ce era dar stand pe free poti sa faci ceva si acolo iar membrii de if mereu au fost altfel,jasmin in member e waste of time,pe mine ma dispera free-ul de la jasmin,foarte obositor psihic.Tu deja faci parte din vechea generatie,adaptarea la noile tendinte este grea si frustranta,ori mergi mai departe cu valul ori incet,incet, bati in retragere.Chiar o sa dechid un post pe subiectul asta.
Iti doresc succes!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
sensualgirl
User Junior
User Junior

Umbra fina este chiar putin spus! Este bataie de joc!!! Voi reveni soon cu un post legat de imlive si de ceea ce am descoperit ca se intampla pe acolo. Din pacate, acum trebuie sa plec de acasa si sunt pe fuga ...
SWEETANGEL2000
User Activ
User Activ

Da Fetish asta caut ceva cu free lejer ,nu stiu sa explic ce am cu streamate ,k nu am un motiv anume ,nu ma impac cu el si punct !stiu si apreciez k esti unul din oamenii de la care am invatat in decursul timpului,pe mine una forumul asta m-a ajutat mult ,asa k stima si respect pentru oamenii k tine !Din pacate am constat k mai sunteti putini pe aici si calitatea membrilor acestui site scade,dar cred k e aceaiasi hiba k si in adv !Eh revenind ,da am gresit enorm k m-am axat doar pe iml. am o fidelitate nexplicabila fata de acest site ,poate si pentru k am crescut pe el ,hmm nu stiu si nu imi explic doar k acum asa nu se mai poate !
Poca da ai dreptate ,6 ani sunt multi de a duce o viata asa,in decursul doar a ultimului an ,nu am avut zile libere suficiented ,adik nu mai mult de 2 si alea nu pentru a ma relaxa ,ci pentru k aveam de mers undeva ,sau aveam musafiri ,prostie din partea mea pentru k m-a consumat psihic prea mult ,si da nu mai sunt nici modelele ce erau ,nu mai au caliatea si asa au educatn membri ,din pacate si acest fapt face parte din evolutia acestei industri !
Cat despre Iml,spunea cineva despre cate se intampla pe el ,of doamne cate nu se intampla!!Stim cred toate!

Oricum va multumesc tuturor pentru sfaturi si timpul de am citi postul si de a mai si raspunde !!
Inca caut solutii,nu astept solutii miracoloase ,doar ca tot timpul binevenit de a mai asculta si alte pareri ,de la oameni mai intelepti !

Si ca tot sunt aici si k tot vorbeam de cat de mult m-a ajuatat acest site ,multumiri si lui SADEYES ,pentru k si posturile lui au fost de un real folos in decursul anilor !
Mi-a venit el in minte dar nu e singurul!pentru modele care au nevoie de sfaturi ,citit forumul asta din scoarta in scoarta ,caci exista posturi care va vor ajuta enorm ,vb din propria experienta !

Ahh hai k am devenit sentimentake ,va pup !bafta
sweetangel2000
BlueLotus
User Activ
User Activ

Camcontacts daca vorbesti engleza fluent si te axezi pe conversatie + (eventual) tease/softcore. Sunt membri (nu multi, dar cheltuitori) care asta cauta si sunt fideli site-ului pentru ca asta gasesc. Free text chat (e si free video dar putine modele il folosesc pentru ca nu merita).
amazing_ro

buna sweet si buna la toata lumea.sunt cam in aceeasi oala cu tine doar ca la mine siteul difera e vb de cams.tot vreo 6 anisori s-au adunat si la mine si pana acum 3-4 luni toate bune si frumoase cate 2-3 mii pe perioada acum abia mai reusesc sa fac 300 la 2 sapt..fetele au dreptate ..am intrat in depresie ,in stare de plictis,de nervi de frustrari si asa mai departe..si ca draq ca anul asta fac si nunta ,am in plan si un bebe si speram macar vreo jumatate de an sa mai mearga cum a mers dar mi-au cam fost date planurile peste cam .nu avem incotro ,mergem inaine..si eu ma sucesc si ma tot invart dupa un alt site dar nu gasesc nimic pe placul meu dar pana la urma nu am incotro imi place sau nu trebuie sa aleg unul.bafta la toata lumea si toate cele bune
Studio20
VIP
VIP
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times

Recomandarea mea: o saptamana vacanta; uitati complet de situl de care v-ati saturat (nu stergeti contul, ar putea fi bun peste 2-3 ani), luati un site (un singur site) de la zero, analizati-l cu atentie 2-3 zile ca membru si ca model, apoi ... bagati mare :)
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”