Lucrez pe contul altcuiva
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- 
				theselby
- VIP 
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 15 times
Evident ca risti... ba inca risti si contul altor fete din acel studio.
mai bine urmeaza calea cea dreapta, in care trimiti e-mail de pe adresa ta de mail catre streamate cu buletinul tau scanat si cu Face-ID si le ceri sa-ti inchida celalalt cont care exista pe numele tau. Apoi dupa ce ti-l vor inchide pe acela (la cererea ta), fa-ti cont nou la acel studio.
Oricum... e jale... treaba asta trebuia s-o stie acel studio... si sa nu riste ei. Plm... fa cum vrei

mai bine urmeaza calea cea dreapta, in care trimiti e-mail de pe adresa ta de mail catre streamate cu buletinul tau scanat si cu Face-ID si le ceri sa-ti inchida celalalt cont care exista pe numele tau. Apoi dupa ce ti-l vor inchide pe acela (la cererea ta), fa-ti cont nou la acel studio.
Oricum... e jale... treaba asta trebuia s-o stie acel studio... si sa nu riste ei. Plm... fa cum vrei
eu sunt singura fata ce castiga bani la acest studio pe streamate  chiar sefu sa oferit sa lucrez pe contul altei fete,toata ziua stau cu frica in san,le-a trimis mailuri peste mailuri dar cred ca le e lene sa inchida un cont si daca il inchid ala tre sa astept iar 3 luni sa pot face cont.
 chiar sefu sa oferit sa lucrez pe contul altei fete,toata ziua stau cu frica in san,le-a trimis mailuri peste mailuri dar cred ca le e lene sa inchida un cont si daca il inchid ala tre sa astept iar 3 luni sa pot face cont.

rog audienta sa nu ma faca necinstita si incorecta doar pt ca ex-ul studiou nu binevoieste sa imi inchida conturile,cui pe cui se scoatejeioana scrie:eu sunt singura fata ce castiga bani la acest studio pe streamatechiar sefu sa oferit sa lucrez pe contul altei fete,toata ziua stau cu frica in san,le-a trimis mailuri peste mailuri dar cred ca le e lene sa inchida un cont si daca il inchid ala tre sa astept iar 3 luni sa pot face cont.
Doar un idiot sau un outsider in videochat poate face asa ceva , nicidecum " seful " unui studio de videochat REAL/LEGAL , asculta sfatul lui theselby , iar sfatul meu este: cauta-ti fata un studio serios!jeioana scrie:eu sunt singura fata ce castiga bani la acest studio pe streamatechiar sefu sa oferit sa lucrez pe contul altei fete,toata ziua stau cu frica in san,le-a trimis mailuri peste mailuri dar cred ca le e lene sa inchida un cont si daca il inchid ala tre sa astept iar 3 luni sa pot face cont.
ma gandeam si eu la inlocuirea studioului,doar ca mi e greu sa incep iar cu alte conturi dupa ce mi-am facut membri,pumpy ai dreptate si-a cam dat arama pe fatza ''seful''cu rezolvarea problemei.considerati acest post din colectia''ASA NU STUDIOURI.

- Adrian
- Moderator 
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
Daca ai experienta si totodata calitatile necesare nu o sa-ti fie deloc greu sa avansezi intr-un ritm bun, asa ca nu trebuie sa fie asta un motiv pentru a continua in acest mod.jeioana scrie:ma gandeam si eu la inlocuirea studioului,doar ca mi e greu sa incep iar cu alte conturi dupa ce mi-am facut membri.
Consider ca mai bine lucrezi in asa fel incat sa fie totul in regula decat sa te risti si sa stai cu frica ca te prinde ca nu te prinde.
Spor acolo
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!