Ce se intampla cu forumul meu favorit?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Lissabeta
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hey,hey,Lissabeta sint..... :roll: Ce se intimpla cu formul meu favorit,de ce cind vreau sa intru nu ma lasa si- mi spune:''acest site poate dauna grav computerului tau''.Fetish,theselby,te rog,spune-mi ce se intimpla,acum am primit vreo 40 mesaje din contul meu de pe forum... :shock: E clar,nu mai pot intra pe forum,nu-mi da voie antivirusul meu,ma avertizeaza continuu....dar de ce? :x Asta este tot forumul lor?sau e altul?Ohh,nici nu stiu pe unde sint pe aici,ce virus voi lua si de pe acest forum...in fine...Hai ca ies,nu mai intru pe acest forum,dar te rog sa mi raspunzi fetish sau theselby,te rog mult,ce se intimpla?Gata ma dezinregistrez ...am plecat....aveti grija de voi. :wink:
SoulCams Models Studios wanted
northface78
User Junior
User Junior
Been thanked: 0

Therapy mi-s.
Am trimis un mesaj lui Alexiss. Au un troian in forum si din cauza asta au intrat in mentenatnta.
I am a puzzle that needs some figuring out.
https://www.youtube.com/watch?v=6NP7lbW4SZ0
SFG2707
VIP
VIP
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Am pus si eu un mesaj in legatura cu asta. De ieri nu mai pot intra cu Firefox. Cu IE insa, pot sa intru. Credeam ca sunt singura, ca am vazut ca nimeni nu se plange...
sunflower
User Junior+
User Junior+
Been thanked: 2 times

Isi va reveni. No worries :wink:
O vorba de spirit, oricat de stralucitoare, isi are si ea mormantul. In urechile prostului.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”