Cate carduri payoneer poti avea?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
roxana2011
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 0

buna,imi puteti spune si mie va rog,cate carduri payoneer poti avea p un sigur nume?multumesc frumos!!
SoulCams Models Studios wanted
mireya_sb
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

Eu am avut doua carduri dar acum cateva luni am renuntat la al doilea . De ce sa-ti faci mai multe carduri cand poti sa treci mai multe conturi pe acelasi card?Nu stiu exact cate se pot face pe acelasi nume, poate o sa mai raspunda cineva, totusi cel mai simplu cred eu ca mai bine le trimiti mesaj celor de la payoneer si intrebi. Bafta acolo
roxana2011
User Junior
User Junior
Has thanked: 0

multumesc frumos,am intrebat asta pt k in curand imi va expira cardul payoneer si nu vreau sa astept 1 luna pana vine alt card.pup si spor la banutzi
vdt85
User Activ
User Activ
Has thanked: 1 time

pai de ce iti expira asa repede? payoneer a fost introdus ca metoda de plata din toamna lui 2010 si este valabil pana in 2013, adica 3 ani.
theselby
VIP
VIP
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times

vdt85 scrie:pai de ce iti expira asa repede? payoneer a fost introdus ca metoda de plata din toamna lui 2010 si este valabil pana in 2013, adica 3 ani.
Payoneer exista de mult mai mult timp. E drept, in toamna lui 2010 a fost adoptat de site-urile de videochat, insa carduri payoneer puteai sa ai inca de multisor timp.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”