De dimineata imi apare aceasta erroare de pe mai multe ip-uri din Romania. O intrebare am , la fel si la voi ? Nu era nimic scris in CS al lor de aceea va intreb .
http://www.imlive.com 
Server Error
404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

Imlive eroare?
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- 
				BlueEyes19
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nici eu nu am putut accesa site-ul cand am incercat sa intru de dimineata ,dar la mine imi arata asa :

"imlive.com is down due to power outage.
We are currently working with our service and hosting providers to bring the site back online as soon as possible.
We apologize for the inconvenience."
Din cate am inteles,de cateva saptamani vor sa faca ceva schimbari la site si probabil asta e motivul ptr care site-ul nu merge

"imlive.com is down due to power outage.
We are currently working with our service and hosting providers to bring the site back online as soon as possible.
We apologize for the inconvenience."
Din cate am inteles,de cateva saptamani vor sa faca ceva schimbari la site si probabil asta e motivul ptr care site-ul nu merge
- 
				SWEETANGEL2000
- User Activ 
Din ce inteleg eu este din cauza uraganului Sandy care a lovit USA!Sper sa isi revina curand ,caci oricum au avut o gramada de probleme tehnice si cel putin pentru mine a fost o perioada slaba 

sweetangel2000
						- 
				theselby
- VIP 
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 15 times
ImLive se muta pe un nou sistem de CDN... nu o sa mearga decat dupa ora 13-14 ... mai aveti rabdare.
P.S. nu e de la uragan sau altceva, nu va mai faceti idei aiura.
Ei sunt constienti de problemele pe care le au cu CDN-ul vechi si pentru ziua de astazi au stabilit sa faca migrare catre un nou sistem CDN, care ar trebui sa fie mai bun.
Aveti rabdare si axati-va (pana rezolva ei problema) pe alte site-uri... eu personal estimez ca abia pe la 5-6 seara o sa isi revina... e foarte dificil sa migrezi atatea date de pe un sistem pe altul, si evident vor aparea probleme pe parcurs.

P.S. nu e de la uragan sau altceva, nu va mai faceti idei aiura.
Ei sunt constienti de problemele pe care le au cu CDN-ul vechi si pentru ziua de astazi au stabilit sa faca migrare catre un nou sistem CDN, care ar trebui sa fie mai bun.
Aveti rabdare si axati-va (pana rezolva ei problema) pe alte site-uri... eu personal estimez ca abia pe la 5-6 seara o sa isi revina... e foarte dificil sa migrezi atatea date de pe un sistem pe altul, si evident vor aparea probleme pe parcurs.
- 
				SWEETANGEL2000
- User Activ 
Sunt nedumeita caci daca ar schimba sistemul CDN banuiesc ca ar fi anuntat mentenanta sitului ,ceea ce nu s-a intamplat ,iar din ce stiu eu severele Imlive sunt in state ,NY,deci nu stiu ce sa cred ,insa ar fi bine sa fie doar schimbarea sistemului CDN caci la cum arata situatia in USA ,nu e de loc roz!

sweetangel2000
						- 
				theselby
- VIP 
@sweetangel, check PM
E foarte posibil ca ei sa intampine probleme si din cauza curentului... nu neg treaba asta. Insa treaba cu mentenanta a fost gandita de ei in asa fel incat sistemul vechi ar fi trebuit sa mearga pana ala nou intra in putere... insa cert e ca intampina probleme baietii pe parcurs...
asta e ...

E foarte posibil ca ei sa intampine probleme si din cauza curentului... nu neg treaba asta. Insa treaba cu mentenanta a fost gandita de ei in asa fel incat sistemul vechi ar fi trebuit sa mearga pana ala nou intra in putere... insa cert e ca intampina probleme baietii pe parcurs...
asta e ...
- 
				theselby
- VIP 
So... aveti rabdare. La un moment dat isi vor reveni treburile. Pacat ca a coincis treaba asta cu mentenanta cu ceea ce reprezinta caderea de curent ce a fost cauzata de uragane & etc...imLive representative scrie:We lost power in our datacenter in NY. We believe it will be back shortly. We are down now for 9 hours but there are signs that power is getting back
- 
				SWEETANGEL2000
- User Activ 
a trecut si uraganul a inviat si NY si tot ala drac imlive nu merge .defapt sorry nu merge pt unele !

sweetangel2000
						- RTModels
- User Junior+ 
La noi merge ok. Incearca un F5.SWEETANGEL2000 scrie:a trecut si uraganul a inviat si NY si tot ala drac imlive nu merge .defapt sorry nu merge pt unele !
R.Rosu
RT Models Studio
						RT Models Studio
- 
				SWEETANGEL2000
- User Activ 
Mi-as dori sa rezolve F5 ceva !dar la mine nu sunt probleme de rez cu F5 !nu ma pot conecta,daca ma conectez nu ma vede nimeni ,ma da afara si nu cred k sunt singura ! asa k .....sunt dezamagita

sweetangel2000
						- 
				theselby
- VIP 
Reconfigureaza-ti camera video, setarile. Eventual reinstaleaza ImlStreamer-ul si mai da-i o sansa. Si la noi merge... si merge chiar binisor.SWEETANGEL2000 scrie:Mi-as dori sa rezolve F5 ceva !dar la mine nu sunt probleme de rez cu F5 !nu ma pot conecta,daca ma conectez nu ma vede nimeni ,ma da afara si nu cred k sunt singura ! asa k .....sunt dezamagita
- 
				SWEETANGEL2000
- User Activ 
Done all and more !satula de mailuri si de telefoane la ei concluzia e ca nu e de la mine k e situl si k incearca sa o rezolve cat mai repede ,doar k nu stiu ce e cat mai repede  dat fiind k sunt deja 4 zile gone for  this pp!chiar nu stiu ce sa mai fac ,cateodata reusesc sa ma loghez,dar pt  scurt timp ,pt k pe urma sunt data afara !:(

sweetangel2000
						- 
				daniele
- User Junior+ 
Ciudat este ca  sunt 400-  500de  modele online, chiar si asa.Daca reusesti sa te  conectezi, nu te  vad  membri, daca te  vad in free nu  te  vad in privat and  so on

winner winner, chicken dinner
						Ce  se intampla cu imlive asta  mi-am facut de curand cont ,deja am primit bani de pe o perioada dar de ieir nu mai pot intra online  in HD .. si daca  intru simplu nu ma vad  clientii ... mai are cineva probleme   ma enerveaza tare chestia asta nu  mi se pare ok

- 
				strawberry
A mers ieri cu mozilla azi nu mai merge, sunt varza cu totul, a devenit cumplit de greu sa lucrez pe imlive, imi pare rau ca am investit timp si efort in siteul asta, mi-am schimbat echipamentul, tot.Osa ies cuurand de pe el daca nu se rezolva