Va multumesc
Conturi noi cuplu?!
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Buna .. Sunt relativ noua in activitate. Am lucrat 4-5 luni la cuplu printr`un studio. Si acum as vrea sa lucrez la cuplu fara studio dar cu altcineva . Si vreau sa stiu pe ce site`uri se pot face conturi, avand in vedere ca le am pe cele vechi .. Streamate,cams,imlive,adult,xlove,flirt4free. se mai poate face alt cont pe ele?? si pe ce alte site-uri merge bine la cuplu? 
Va multumesc

Va multumesc
- 
				cobra1981
- Veteran 
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Streamate - dadyandra scrie:Buna .. Sunt relativ noua in activitate. Am lucrat 4-5 luni la cuplu printr`un studio. Si acum as vrea sa lucrez la cuplu fara studio dar cu altcineva . Si vreau sa stiu pe ce site`uri se pot face conturi, avand in vedere ca le am pe cele vechi .. Streamate,cams,imlive,adult,xlove,flirt4free. se mai poate face alt cont pe ele?? si pe ce alte site-uri merge bine la cuplu?
Va multumesc
Cams- dupa 3 luni
Imlive-da dar dupa cateva zile iti vor bloca contul si va trebui sa vb cu ei
Adult -da,daca vb cu advisorul de la ei www.sweetkicklimited.com
xlove-dupa 6 luni(parca)
f4f-habar nu am
- sunflower
- User Junior+ 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
xlove - dupa 3 luni
f4f - le trimiti mail si explici situatia. Nu este nevoie sa iti faci cont nou (nu il aproba), intrucat vei sta tot pe cel de la studio (ai voie sa-ti faci maxim un cont pe site-ul lor). Of course, contul iti va apartine in totalitate (nu mai ai treaba cu cei de la studio).

f4f - le trimiti mail si explici situatia. Nu este nevoie sa iti faci cont nou (nu il aproba), intrucat vei sta tot pe cel de la studio (ai voie sa-ti faci maxim un cont pe site-ul lor). Of course, contul iti va apartine in totalitate (nu mai ai treaba cu cei de la studio).
- 
				Myss_blondys
- Been thanked: 0
buna ziua...am si eu nevoie de ajutor.... incerc de ceva zile sa fac cont pe imlive la cuplu si nu imi aproba pozele snapswot , cele 4. va intreb cum trebuiesc facute cele 4 daca este vorba de cuplu? ca nu mai stiu in ce variante sa pun pt a le accepta.
si nu mai acepta la pas 4 la profile details, am tot modificat acolo dar nu stiu ce nu este bine. ma ajuta cineva. va rog din suflet. si inca ceva, are ceva daca am la ei un alt cont singura?

si nu mai acepta la pas 4 la profile details, am tot modificat acolo dar nu stiu ce nu este bine. ma ajuta cineva. va rog din suflet. si inca ceva, are ceva daca am la ei un alt cont singura?
- 
				Myss_blondys
- Been thanked: 0
?? va rog mult sa ma ajutati