Imac apple pentru videochat

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
alyce_18
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Vreau sa imi cumpar un imac si sa lucrez pe el,a mai lucrat cineva cu imac sau inca lucreaza ???merge treaba?au existat cumva probleme? multumesc...
Nu spune lumii ceea ce stii sa faci, fa-o si gata.
( Riccardo Oda)
SoulCams Models Studios wanted
alyce_18
User Activ
User Activ

Nu lucreaza nimeni cu apple??? nici macar pe notebook mac??? chiar ma intereseaza parerile..nu vreau sa dau niste bani degeaba :)
( Riccardo Oda)
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

alyce_18 scrie:Nu lucreaza nimeni cu apple??? nici macar pe notebook mac??? chiar ma intereseaza parerile..nu vreau sa dau niste bani degeaba :)
Scuze oarecum pentru offtopic, modelele de prin USA care activeaza pe MFC STRMT marea majoritate folosesc Apple, la noi in ro imi e greu de crezut ca un model da 6000 ron pt un macbook sa lucreze pe el cand poate sa achizitioneze un laptop bun in jurul sumei de 3000.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
mnn
User Activ
User Activ
Has thanked: 2 times

daca iti e asa drag ia-l fara frica:) daca o sa ai probleme si vrei sa revii la windows poti oricand sa ii pui si dual boot pe el direct din lion os,o sa iti alegi pe ce anume booteaza....sunt jucarii frumoasa,chiar daca sunt destul de scumpe:)
alyce_18
User Activ
User Activ

daca spui ca pe mfc se lucreaza cu mac,inseamna ca e bun :)) vroiam sa stiu daca il foloseste cineva si daca totul merge bine,adik sa imi tina sesiunile,si sa nu imi dea erori...m-am saturat de windows,vreau ceva nou,pe laptop imi este foarte greu sa lucrez,este incomod,eu sunt adepta pc-ului,iar imac vine cu tastatura si mouse wireless tocmai bune pt vch :)....si da imi place mult designul imacului,arata ca o bijuterie :)))
( Riccardo Oda)
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”