Banii de pe siteuri

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
aya
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna tuturor ,am o nelamurire,deci eu mi-am facut cont pe jasmin si am facut si pt cardul payoneer,lucrez de acasa singura,ce as vrea eu sa stiu este daca fac cont pe alte siteuri si pun payoneer primesc banii pe acelasi card sau sa fac altul?si inca ceva daca am card de la raiffaisen bank nu pot primi pe el?ms pupicei
SoulCams Models Studios wanted
vdt85
User Activ
User Activ
Has thanked: 1 time

poti folisi acelasi payoneer pe toate siturile... in ceea ce priveste cardul Raiff, unele siteuri fac wire transfer, iar altele nu. cel mai sigur, ieftin si rapid este payoneer. sper ca te-am lamurit.
aya

ms frumos,am scapat de o grija in plus.pupici
aya

inca ceva,ca sa nu mai deschid un nous subiect,pt ca e tot de plata,pe CHATURBATE are cineva cont,cum stiu sigur daca am facut cont de model,pt ca mie imi scrie sus ca sunt BASIC MEMBER.si am ajuns la informatiile de plata unde imi zice ceva de PAYABLE TO,ce scriu aici.MS.
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

aya scrie: de PAYABLE TO.
Iti trimit numele pe PM :lol:
Ia gandeste logic,daca tu lucrezi independent pe acest site ce ar trebui sa scrii acolo soro???
Eu va inteleg ca nu stiti,ca sunteti incepatori dar nu aveti nici macar ce-a mai mica curiozitate sa evoluati ,singurul lucru la care va ganditi este cum sa faceti bani mai multi,mai usor si daca se poate sa nu faceti nimic.Nu vreau sa cred ca pe unele chiar nu va duce capul de aici pana mai incolo,cred doar ca sunteti f lenese in a cauta informatie/evolua si asta nu aduce nimic bun,ca sa nu mai spun ca maj,asa cum bine a observat cineva,nu sunt capabili ,nici macar de un simplu multumesc.
Numele tau trebuie sa-l pui sau contul tau de payoneer,bancar sau ce mai foloseste haznaua aia de site.
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
RTModels
User Junior+
User Junior+

pocahontas scrie:
aya scrie: de PAYABLE TO.
Iti trimit numele pe PM :lol:
Ia gandeste logic,daca tu lucrezi independent pe acest site ce ar trebui sa scrii acolo soro???
Eu va inteleg ca nu stiti,ca sunteti incepatori dar nu aveti nici macar ce-a mai mica curiozitate sa evoluati ,singurul lucru la care va ganditi este cum sa faceti bani mai multi,mai usor si daca se poate sa nu faceti nimic.Nu vreau sa cred ca pe unele chiar nu va duce capul de aici pana mai incolo,cred doar ca sunteti f lenese in a cauta informatie/evolua si asta nu aduce nimic bun,ca sa nu mai spun ca maj,asa cum bine a observat cineva,nu sunt capabili ,nici macar de un simplu multumesc.
Numele tau trebuie sa-l pui sau contul tau de payoneer,bancar sau ce mai foloseste haznaua aia de site.
offf Iza ...cand sa trimit si eu un PM sa fac un ban cinstit si bineinteles nemuncit.... :)))
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”