Pending payment 01-15 oct pe Jasmin

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
FIREPASSIONX
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Am observat acum ca pe Jasmin banii de pe perioada 1-15 oct nu mi apar la pending inca. Nu am bagat de seama cam la cat timp dupa perioada apar in lista de previous payments. Voua va apare sau e doar la mine?
SoulCams Models Studios wanted
mireya_sb
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

Plata de pe perioada 1-15 oct o sa se faca doar in 10 noiembrie. Acum se fac platile pe perioada 16-30 septembrie
FIREPASSIONX

Nu asta am intrebat. Multumesc oricum de raspuns. Banii de pe perioada 15-30 sep nici n au intrat inca in payoneer desi de obicei intrau chiar si de pe 19, este vorba de faptul ca daca intri in previous payments cei de pe 1-15 oct nu mi apar nici macar in pending.
inocenta
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 1 time

Ciudat cum de nu au bagat banii pana acum , de obicei ii bagau mult mai repede.
Spor la treaba si cat mai multi $$$$$$
FIREPASSIONX

Asta era si motivul postului meu, nu am mai patit o pana acum, dar se pare ca vor sa trimita banutii exact pe 25 cum scrie in faq. Nu i problema sa vina doar :)
mireya_sb
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

Pardon firepassionx :).....e ciudat da, mereu intrau 2-3 zile inainte,am intrebat suportul si au spus ca banii or sa intre in 25. Probabil au facut si pe acolo vreo schimbare, dupa cum vad sunt innebuniti dupa schimbari :) spor acolo $$$$$
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”