Chaturbate necesita multa banda?
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- 
				whiteangel
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Am tot auzit ca siteul asta mananca multa banda. Ce inseamna multa banda? Nu prea le am cu ce inseamna multa banda si putina banda, sunt cam praf la cap asta. De exemplu daca vreau sa stau doar pe el si sa ma vad nu perfect dar nici super sacarat undeva pe la mediu cat tre sa am netu?

I live for myself and I answer at nobody.
						- Jobs4Adults
- User Junior 
Ia-o mai babeste, ca sa nu te "complici": vezi de banii pe care ii ai, cam ce net iti permiti (cu cat e mai bun, cu atat mai bine!), apoi mergi la o firma sa vezi ce oferte de net are si....ii ceri voie sa faci o proba sa vezi cum iti merge Chaturbate  

(nu e obligatoriu sa te dezbraci...la proba...:DDD)

(nu e obligatoriu sa te dezbraci...la proba...:DDD)
CEL MAI BUN site de Videochat!>click CHATURBATE<BEST Webcam Site! 
Yahoo mess & Skype ID: jobs4adults | CamSum.com - cam summit | www.EroAward.com
Asistenta 24/7 Modelelor Incepatoare & Medii pt Videochat de Acasa!
						Yahoo mess & Skype ID: jobs4adults | CamSum.com - cam summit | www.EroAward.com
Asistenta 24/7 Modelelor Incepatoare & Medii pt Videochat de Acasa!
- 
				alexandra1234
- User Activ 
Proba?Nu exista
Atentie insa specifica in contract ca il poti relizia oricand

Atentie insa specifica in contract ca il poti relizia oricand
- 
				whiteangel
ehh Jobs4Adults , poate daca primesc o oferta buna, ma dezbrac si primes un discount  :lol: 
Nu e vb de cati bani dau pe net sau alte minunatii, pe mine ma interesa sa-mi fac o idee sa stiu spre ce net wirless sa ma indrept. Am tot cautat si nu gasesc cata banda mananca siteul asta!

Nu e vb de cati bani dau pe net sau alte minunatii, pe mine ma interesa sa-mi fac o idee sa stiu spre ce net wirless sa ma indrept. Am tot cautat si nu gasesc cata banda mananca siteul asta!
						- RTModels
- User Junior+ 
Ciudat. Site-ul de care vorbesti nu consuma asa multa banda, merge pe un net obisnuit RDS pe wirless. Depinde si ce calculator ai? Ce performante.whiteangel scrie:ehh Jobs4Adults , poate daca primesc o oferta buna, ma dezbrac si primes un discount :lol:
R.Rosu
RT Models Studio
						RT Models Studio
- 
				whiteangel
Toshiba Portege R930-S9330  4GB DDR3 1600MHz memory, 128GB Solid State Drive (Serial ATA, SSD), pentru 13" am considerat ca e destul, plus ca nu lucrez pe el decat in deplasari    

Merci mult RTMoldels! Asa cum am zis in primul post nu stiu ce inseamna multa sau putin banda dar totusi o sa incerc cu RDS sa vad ce iese.

Merci mult RTMoldels! Asa cum am zis in primul post nu stiu ce inseamna multa sau putin banda dar totusi o sa incerc cu RDS sa vad ce iese.
						- RTModels
- User Junior+ 
Nu sunt expert din pacate, ce ti-am spus este pentru un laptop 4 gb, procesor i3 dualcore de 2,6 Ghz. Stiu sigur ca merge LJ si Chaturbate a facut cineva o proba (concomitent), deci doar Chaturbate singur merge foarte bine. Proba a fost facuta la un abonament de 74 lei/luna (deci slab) pe wifi.whiteangel scrie:Toshiba Portege R930-S9330 4GB DDR3 1600MHz memory, 128GB Solid State Drive (Serial ATA, SSD), pentru 13" am considerat ca e destul, plus ca nu lucrez pe el decat in deplasari
R.Rosu
RT Models Studio
						RT Models Studio
- 
				whiteangel
Nici eu nu sunt experta  ) doar am cautat informatiile despre el pe net. Iubitul meu in schimb le mai nimeste si stie ce e bun si ce nu pt fata lui muncitoare.
) doar am cautat informatiile despre el pe net. Iubitul meu in schimb le mai nimeste si stie ce e bun si ce nu pt fata lui muncitoare.
Tu ai intrebat, eu am raspuns!

Tu ai intrebat, eu am raspuns!
						- Rami
- User Junior+ 
Cand vorbim despre  rds +  chaturbate (  cu precizarea  ca vorbim de rds persoana fizica ) si atunci merge. 
Cand vorbim despre studio , RDS bussines + chaturbate + x site-uri , deja splitarea scade calitatea.
Site-ul ( ca si calitatea a softului ) merge acum de 10 ori mai prost decat la deschidere. Stim cu totii de ce.

Cand vorbim despre studio , RDS bussines + chaturbate + x site-uri , deja splitarea scade calitatea.
Site-ul ( ca si calitatea a softului ) merge acum de 10 ori mai prost decat la deschidere. Stim cu totii de ce.
Tomorrow is another day  ( S. O'Hara)
						Cauta upload mare. Unele retele de cartier negociaza contractele in functie de necesitatile persoanei fizice, din lipsa de clienti. Eu am reusit sa-mi cumpar un bonus de upload la un abonament normal, in trecut. Daca nu, vorba celorlalti, RDS are abonamente bune. Ia-l pe cel mai mare pentru user casnic.