Cont nou pe Streamate dupa lucru in studio

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
cristina8686
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Am lucrat la un studio pe streamate si nu mai lucru de cateva luni la studio ca am inceput de acasa pe cont propriu,ne-am incheiat colaborarea frumos fara certuri,am vrut sa imi deschis cont pe streamate de acsa si surpriza studio-ul nu imi inchise contul pe stremate,i-am sunat,i-am rugat sa il inchida ''desigur il inchidem'',tot deschis e deja m-am saturat sa le spun,intreabarea e cum pot sa imi inchid contul sau sa redeschid altul?din moment ce am un cont pe care studioul se face ca mi-l inchide.
SoulCams Models Studios wanted
trompi
VIP
VIP
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

iei legatura cu cei de la streamatae. le dai un mail cu datele tale, anexezi o poza cu buletinul ac sa dovedesti ca esti tu si spui sa-ti inchida contuld e studio pentru ca nu mai lucrezi la studio si ii intrebi cand iti poti deschide un cotn personal.
Eu cand am plecatd e la studio, desi n-am lipsit in toata perioada care am lucrat la ei( aproape un an) o zi/tura si le-am lasat si 3 mii euro si am plecat in conditii ok si tot nu mi-au inchis contul pe eurolive ba mai mult nici cotn n-am reusit sa-mi afc dupa din cauza contractului lro de confidentialitate...dar le-am demonstrat ca un model bun poate face bani pe orice site. :mrgreen: asa ca n-au decat sa si-l bage pe gat, daca la studio afcema amxim 200 euro in 8 ore, acum sunt zile in care ii fac in 4 ore, de obicie ii fac in 6. In fine pana ce iti recuperezi contul pe streamate ia si munceste si pe alte siteuri , nu pierde timpul degeaba, streamte nu este singurul site de pe lumea asta.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”