Buna seara tuturor
De ceva zile tot incerc sa descopar ce naiba se intampla cu contul me de pe mfc
Mai exact acum cateva zile am descoperit ca nu ma mai pot loga pe cont si nici atat sa muncesc
Ideea e ca nici banii de pe 15-31 oct nu mi i-au trimis ,atunci cand incerc sa ma loghez zice "password incorrect" !!
Tin sa mentionez ca nu am schimbat parola deloc in ultimele 3 luni !!
Mai mult de atat am trimis circa 6 emailuri in speranta ca ei imi vor explica wtf is wrong!
Nici un raspuns:((
A mai trecut cineva pe aici prin aceasta situatie cu mfc-ul?
Nu au support live,nu gasesc nici un numar de telefon de al lor sa pot suna la ei ...sunt total depasita de situatie si oarecum frustrata neavand nici o explicatie mai ales ca nici banutzii nu i-am primit:((
anybody help?
Multumesc anticipat!
Oare mi-au suspendat contul pe mfc?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- mediachatstudio
- User Activ

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 1 time
Inteligenţa este aroganta educata.
Aristotel
Aristotel
eu din cate stiu ei nu dau prea multe explicatiiii cand suspenda un cont...nici macar avertisment asa a patit o colega...acum nu stiu ce sa ti sp...stiu ca nici ea nu s putea loga...dar exact ce i scria sau ce i aparea nu stiu...insista tb sa ti raspunda!
- mediachatstudio
- User Activ

Dap ..de fel sunt optimista doar ca e frustrant....
Chiar daca mi l-au suspendat din cine stie ce motiv as vrea totusi sa am o explicatie...
Niciodata nu mi-a placut site-ul asta sincer ,,,intotdeauna am avut un bad feeling despre el
Mi se pare absolut profi sa fii dat si ei avertismente ceva inainte de suspend daca chiar s-a intamplat asta..s-au macar acum in al 15-lea ceas sa fii dat email cu suspended account shit wateva
ma rog
insist da:)
iti multumesc :|
Chiar daca mi l-au suspendat din cine stie ce motiv as vrea totusi sa am o explicatie...
Niciodata nu mi-a placut site-ul asta sincer ,,,intotdeauna am avut un bad feeling despre el
Mi se pare absolut profi sa fii dat si ei avertismente ceva inainte de suspend daca chiar s-a intamplat asta..s-au macar acum in al 15-lea ceas sa fii dat email cu suspended account shit wateva
ma rog
insist da:)
iti multumesc :|
Aristotel
Aristotel
- mediachatstudio
- User Activ

Ok as aprecia mult daca ai face asta
Iti multumesc frumi:)
Iti multumesc frumi:)
Aristotel
Aristotel
da ti a fost suspendat contul ea asa crede si mi a sp ca in ultima perioada mfc ul raspunde mai greu l mesaje sau nu raspunde deloc...vezi sa nu ti fiiiii intrat vreun hacker...ei pt asta in mare parte inchid conturile
- mediachatstudio
- User Activ

Fuck!
Asta e:(
eu am sa insist cu emailurile catre ei poate intr-un final imi vor raspunde
Iti dai seama ca probabilitatea ca eu sa stiu daca am avut vreun hacker e de 0% lol
Deseori banuiesc pe unul pe altul si nu doar pe mfc ..peste tot unde muncesc...ideea e ca mai stau pe if si jasmin ,numai ca acolo daca se intampla s-a inventat chargebackul LOL
altfel daca toti ar reactiona ca mfc-ul noi nu am mai putea munci pe nici un site nu?
e imposibil sa te feresti de asa zisii hackeri care pot cheltui bani cu tine in orice secunda pe oricare dintre aceste site-uri.
Ma rog... sper sa fiu doar paranoica dar din pacate am darul sa simt in interiorul meu cand ceva nu e in regula si deci acum cred ca am pierdut si bani si tot:(
iti multumesc frumos jass si iti urez o seara banoasa:)
p.s. oare mai pot sa imi deschid alt cont pe mfc?
Asta e:(
eu am sa insist cu emailurile catre ei poate intr-un final imi vor raspunde
Iti dai seama ca probabilitatea ca eu sa stiu daca am avut vreun hacker e de 0% lol
Deseori banuiesc pe unul pe altul si nu doar pe mfc ..peste tot unde muncesc...ideea e ca mai stau pe if si jasmin ,numai ca acolo daca se intampla s-a inventat chargebackul LOL
altfel daca toti ar reactiona ca mfc-ul noi nu am mai putea munci pe nici un site nu?
e imposibil sa te feresti de asa zisii hackeri care pot cheltui bani cu tine in orice secunda pe oricare dintre aceste site-uri.
Ma rog... sper sa fiu doar paranoica dar din pacate am darul sa simt in interiorul meu cand ceva nu e in regula si deci acum cred ca am pierdut si bani si tot:(
iti multumesc frumos jass si iti urez o seara banoasa:)
p.s. oare mai pot sa imi deschid alt cont pe mfc?
Aristotel
Aristotel
- mediachatstudio
- User Activ

ok
am sa incerc sa deschid unul nou daca nu mi se rezolva problema actuala
spor la $$$
am sa incerc sa deschid unul nou daca nu mi se rezolva problema actuala
spor la $$$
Aristotel
Aristotel
- fetish
- VIP

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
pai din cate stiu eu de cateva luni mfc aimplementat sistemul cu un sg cont deschis pe o sg persoana , nu stiu daca vei reusii da ne si noua de stire
multa bafta
multa bafta
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
-Milton
- mediachatstudio
- User Activ

dap fetish va dau de stire cu sigurantza...
inca nu am nici o explicatie...no email...nothing
o sa incerc sa deschid un nou cont sapt viitoare ..sper sa si mearga..
Bafta la $$$$ tuturor :mrgreen:
inca nu am nici o explicatie...no email...nothing
o sa incerc sa deschid un nou cont sapt viitoare ..sper sa si mearga..
Bafta la $$$$ tuturor :mrgreen:
Aristotel
Aristotel
-
videochatBV
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
buna!am patit si eu acelasi lucru!nu ma pot loga pe contul de mfc,si nici nu mi-au trimis banii!imi poti spune tu ce ai revolvat?trebuia sa imi primesc bani de pe data de 16-31/05/2012 si nici acum nu i-a bagat!pana acum tot timpul imi vira bani pe 1 si pe 16!nu stiu ce sa fac!aveti vreo idee?totusi sunt peste 800 usd si nu as vrea sa i pierd!
- mediachatstudio
- User Activ

Nu am rezolvat absolut nimic, din pacate .....nici un raspuns ...nici o explicatie ! Deja m-am resemnat sincer mai ales ca ulterior au aparut pe aici mult mai multe persoane cu aceeasi problema , fie modele independente fie cu conturi de studio! Nu am gasit vreo informatie unde sa descopar ca cineva si- a primit macar banii ptr care au muncit ... Daramite sa isi mai poata folosi contul.... Imi pare rau sa iti spun asta dar ar fii bine sa te resemnezi si tu ... Pur si simplu uita de cei 800$ ....nu au existat vreaodata .... Asta e mfc ... Ptr mine pur si simplu nu mai exista . Iti urez mult succes acolo!
Aristotel
Aristotel