cum iti spusei membrii pot sa-si dea email intern (cc mail) intre ei in baza nickname-ului de pe site, drept care multi se imprietenira , fac schimb de informatii ca si cum ar vorbi despre masini... adica e un site unde "lumea e mica" si cam toti stiu totul, asa ca nu vei putea ascunde contul de cuplu si nu vei reusi decat sa-ti distrugi "reputatia" initiala si implicit veniturile.
fa-ti tariful de peste 2$ cu plus 20% pentru one-to-one si daca vreunul comenteaza spui ca alti membrii s-au declarat indignati ca la valoarea ta ai un asemenea hal de pret. (marja minima de +20% ii va tenta sa vina in one-to-one ceea ce pentru tine e "venitul minim garantat" si o sesiune mai putin solicitanta nervos adica un membru LOIAL sau "regular" cum spunem noi)
iar cand vreunul va cere un favor de genul "stau in pvt o ora daca dai inapoi la 1$" sa-i spui ca in timp ce voi doi sunteti in pvt poate alti membri vor ciocani la usa ta, vor VEDEA cu ce pret esti in pvt si se vor simti jigniti si fraieriti ca lor de ce nu le faci un asemenea favor (ceea ce e perfect real) si ca nu vrei sa jignesti si intristezi alti membri care au petrecut cu tine cate 3-5 ore saptamani in sir(luni, ani , etc.)
eu una sunt de principiul ca atunci cand incepi treaba pe un site nou trebuie sa traznesti din start pretul cat mai sus si abia in timp, ca un "favor" dupa ce deja ai strans circa 100 de regulari sa mai tai cate 5 centi la 12 luni. (cand am procedat invers , am gresit: membrii au inceput sa dispara unul cate unul sau sa vina mai rar, apoi m-am intors la pretul mic dar ei deja se mutasera la alte fete asa ca a trebuit sa renunt de tot la site-ul respectiv)...cred ca un 2,15- 2,25 ar fi ok pentru primii 3-5 ani

)) foarte multi din ei si-au fixat ca barem maxim personal tariful de 2$ cu unele exceptii pentru "cine merita", deci nu e un pret arogant, vor fi destui care sa stea cu orele in pvt la pretul asta.
si nu, nu e o treaba asa usoara cand incepi sa ai o baza de vreo 70-170-270 de indivizi fiecare cu nebunia lui, sa tii minte ce ai vb cu el si unde ai ramas data trecuta, odata cu trecerea timpului numarul lor creste INERENT, vei vedea ...bafta si tine-o tot asa