Targetul de 100$ pe jasmin!?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- mediachatstudio
- User Activ

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 1 time
Cred ca intrebarea ta se refera cand primesti banii right? Raspunsul este ca vei primi suta sau mai mult la perioada , mergi la Payments sau stats pe jasmin si vei vedea acolo exact cand se inchide fiecare perioada de plata si cand vei primi banutii. Iti doresc succes sa inchei fiecare perioada cu cel putin 1000$ :mrgreen:
Inteligenţa este aroganta educata.
Aristotel
Aristotel
-
Incepator
- User Junior

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Asa ca o parere,oare un baiat ar putea ajunge la o asa performanta cu ambitie si multa implicare?dominique scrie:eu aveam targetul de $100 /zi pe livejasmin.. asta insemna minim 4 ore maxim 8, insa intodeauna ii faceam.
anul asta am luat o pauza, incep din februarie din nou, nu cred ca s-a schimbat ceva insa
Ma gandesc serios de ceva timp sa ma apuc si eu de vdc dar as prefera de acasa,am citit ore intregi pe forum,si cred ca m-as descurca.
-
Vancouver31
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Am prieteni care se ocupa de ceva vreme cu asa ceva si iti spun cu siguranta ca poti face foarte multi banuti ca baiat. Ex: un prieten a facut 8 mil in 3 zile 2 ore de chat pe zi. El a reusit sa faca si mai mult (nu stiu exact cat) de pe mess.Incepator scrie:Asa ca o parere,oare un baiat ar putea ajunge la o asa performanta cu ambitie si multa implicare?dominique scrie:eu aveam targetul de $100 /zi pe livejasmin.. asta insemna minim 4 ore maxim 8, insa intodeauna ii faceam.
anul asta am luat o pauza, incep din februarie din nou, nu cred ca s-a schimbat ceva insa
Ma gandesc serios de ceva timp sa ma apuc si eu de vdc dar as prefera de acasa,am citit ore intregi pe forum,si cred ca m-as descurca.