Asociere payoneer cu Imlive

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
zozoLina
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Nu imi pot asocia contul de payoneer cu imline. Tocmai mi-a fost aprobat contul pe imlive. cardul a fost comandat de pe livejasmin. Selectez la imlive payoneer si selectez "i already have a payoneer account".
Complectez mail, parola, card number si ce mai cere acolo si imi da mereu wrong details.ce sa fac?daca stie cineva va rog :)
SoulCams Models Studios wanted
SFG2707
VIP
VIP
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

La fel am patit si eu ultima data cand mi-am atasat un cont. M-am chinuit vreo ora si tot wrong details imi dadea desi nu gresisem nimic din informatii. Poate e ceva bug la ei :? . Eu am reusit pana la urma sa atasez respectivul cont dar cum spuneam mi-a luat vreo ora. Mai incearca si daca nu reusesti nicicum, contacteaza-i telefonic.
cobra1981
Veteran
Veteran
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Incearca sa introduci datele manual...sa nu selectezi anul nasterii din tabel...si eu am patit la fel...am introdus manual si a mers :)

Bafta
zozoLina

tot nu merge.
Poate nu complectez eu bine ceva. La user name bag mailu , password parola, data nasterii, iar la nr card scriu cele 16 cifre insiruite una dupa alta?

Sau trebuie sa am intai bani pe contul imlive ca sa pot asocia?

multu
sexybabe
Veteran
Veteran

da, nr-ul cardului cifra dupa cifra, si nu, nu trebuie sa ai bani pe iml pt un cont deja existent.
zozoLina

Am reusit. Am incercat cu Internet Explorer si a functionat. De obicei folosesc mozzila firefox.
Multumesc pt informatii :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”