Inceputul in videochat

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
body81
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna seara tuturor membrilor. Eu si sotia mea vrem sa incepem videochatul pe cont propriu(in prezent ea lucreaza pt un studio de cateva luni) si in principiu ne-am conturat ideea de ce trebuie sa achizitionam dar mi ar place sa ascult si parerea profesionistilor. Echipamentul va fi urmatorul:
1.Desktop: procesor dual core duo sau i3 minimum 3gb
4 sau 8 Gb Ram
placa video minim 512
2. Webcam logitech pro 9000 sau logitech c910 hd (inclin spre 910)
3. Internetul am sa l iau de la RDS cel de 100 Mb initial(am verificat si viteza de upload pe New York e in medie 3Mb) daca nu merge facem un abonament cu upload garantat insa stiti si voi cum e la inceput cu investitiile
Vom sta cam pe 3 situri. Va rog sa-mi dati parerea vostra in legatura cu echipamentul.
In al-2-lea rand nu am inteles f bine modalitatiile de plata desi am citit pe acest forum despre acest subiect. Cecurile dureaza mult din cate am vazut, direct in contul personal se poate, sau sunt prea mari comisioanele? si prin cardurile payoneer sau paxum insa nu am vazut nici un topic despre comisioanele practicate la modul clar spre exemplu pentru 1000 de dolari.
Mai am inca o intrebare, sotia mea are profilul facut de studio si e clar ca,in clipa in care renuntam la studio ei vor inchide profilul. Dupa cat timp de la inchiderea profilului se poate deschide altul, pe acelasi nume si prenume(sper sa nu fie 3 luni de exemplu pt ca asa mi a spus cineva)
Va multumesc si astept parerile si sfaturile voastre, si in acelasi timp va felicit pentru implicarea de care ati dat dovada in postariile anterioare.
SoulCams Models Studios wanted
blondytoy
User Activ
User Activ

dureaza 3 luni pana poti sa-ti faci alt cont pe acelasi site, pe altele dureaza 6 luni.dar sunt multe variabile la mijloc. in functie de site-ul de care vorbesti, printr-o discutie la telefon se poate rezolva imediat, depinde de situatia prezentata adminilor site-urilor, depinde de motiv samd,desi nu sunt multe cazuri asa.referitor la configuratia ta, te sfatuiesc sa renunti la dual core, facand broadcast cu softuri de tip HD, o sa-l sugrumi si nu merge nimic, de acord cu i3, dar nu ai specificat daca e laptop sau desktop, ori nu am citit eu atenta.modalitati de plata sunt prin wire (transfer bancar) in conturi in dolari sau euro, depinde pe ce site lucrezi, american sau european, si payoneer sau paxum, fiecare site are implementate mai multe sisteme de payment, deci nu e ceva general.de asemenea taxele de transer difera de la site la site.raspunsurile pentru intrebarile tale nu pot fi decat generale dat fiindca formularea ta e generala. indicatii despre paxum si payoneer sunt cu zecile aici pe forum.poti fi ajutat obiectiv daca dai detalii despre ce site-uri e vorba, iar cei ce lucreaza acolo pot fi expliciti in raspunsuri.
body81

Siturile ed care vorbesc si care ne intereseaza in mod special este streamate si streamray. La jasmin am trimis un email si mi au raspuns ca nu e problema ca se poate redeschide alt cont imediat.cei de la streamate nu mi au raspuns...am sa mai incerc cu emailuri daca nu-mi raspund.Iti multumesc pentru raspuns, mai promt decat m-as fi asteptat
blondytoy
User Activ
User Activ

te pot ajuta cu informatii despre streamray : metodele de plata listate la ei sunt check ( trebuie sa faci minim 50 USD ca sa ti-i trimita) , wire transfer - transfer bancar ( trebuie sa faci minim 120, taxa de transfer e de 20, si dureaza 3-4 zile lucratoare pana ajung banii), este listat si paypal la ei, dar nu-ti recomand, payoneer ( minim 50 USD si contul la payoneer il faci direct din contul tau de streamray sau adaugi deja un card existent emis de alt site, si paxum, contul se face repede, la fel ca si la payoneer cardul ajunge in 2 saptamani, minim 50 de dolari trebuie sa faci. pentru ultimele doua nu exista taxe de transfer, ci doar comisioanele de withdraw practicate de payoneer si paxum. daca ai avut cont de studio si vrei sa treci pe independent, dureaza 3 luni, dar daca vorbesti cu ei la telefon sau direct din cont prin live chat, si le explici situatia e posibil sa se rezolve imediat, ai numerele de telefon listate in tab-ul HELP din cont. pentru broadcast ei folosesc Flash Media Live Encoder, dar nu e obligatoriu sa-l folosesti, insa au niste promovari in ranking daca utilizezi "HD", iar pentru asta nu ai ce face cu un dual core, e prea slab. pentru celalat site las loc celor ce folosesc acel site, sa te lamureasca.iti doresc succes
United Studios
Veteran
Veteran
Has thanked: 14 times

Streamate te pune sa astepti 3 luni pana iti deschide un alt cont, daca nu l-ai inchis pe precedentul. Cat despre metode de plata, fie in cont, fie Payoneer. Exclud din start cecurile.
Videochatul este cea mai bine platita munca grea si cea mai prost platita munca usoara.
http://www.easyvideochat.ro
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”