MFC accepta cupluri ?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
elena_cristyna
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Am vazut in ultima vreme pe MFC cupluri, nu stiu daca aveau voie s afaca asta sau nu dar ma intrebam daca e voie, prietenul meu cred ca ar accepta s afaca in privat si poate ar iesi bani mai multi si distractie mai multa pt noi doi bineinteles.
wulpita
Veteran
Veteran

Anu trecut nu acceptau , am facut si eu pvt cu al meu si sa gasit un martalog de membru care era in spy sa cobeasca la Admin si am sarit din 600$ ... lol numa jeguri de membrii pe mfc cela ...
Imagine
exunknown23
User Junior+
User Junior+

politica mfc e clara!! No men allowed! nici macar asa..trecator... in camera ca sa faca cu mana la clienti nu e indicat, pt ca te baneaza direct. Daca pt alte prostii te suspenda o zi sau 2... daca iti bagi gagiul in camera, mai ales pt un privat...u can wave bye bye mfc. Se subintalege ca, nu, mfc nu inregistreaza/accepta cupluri.
exunknown23
User Junior+
User Junior+

Ps: accepta doar cupluri girl/girl
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”