Probleme cu interfata noua de la xlove

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
xoxox
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Am niste probleme cu interfata noua de la xlove si anume de fiecare data cand intru online imi apare fereastra de setari desi am bifat allow si remember si trebuie sa dau intr-una close. Chiar nu inteleg care e problema fiindca la celelalte siteuri nu mi se intampla asa. Plus de asta emoticoanele nu merg ca la interfata veche. Si la voi e la fel? :(

http://www.flickr.com/photos/73016623@N ... hotostream
SoulCams Models Studios wanted
trompi
VIP
VIP
Been thanked: 1 time

interfata aia noua de care zici tu e aparuta de ceva vreme am folosit-o odata ca sa vad ce branza e si ca toate branzele noi, inca nu e bien pusa la punct asa ca sfatul meu ia si treci pe sow normal pe interfata veche pentru ca macar pe aia esti sgura ca nu ai probleme. Eu de exemplu cand intram se plangeau membrii ca ma aud foarte slab, si imediat ce am trecut la aia veche ca ma aud din nou foarte bine. Si pe interfata noua si pe aia veche tot aceeais cleinti sunt, ca s elauda ei ca vai trafic mai mult asta e praf in ochi la fel cum e praf in ochi reclama care si-o afc cu inregistratul mebrilor, eu am irnegistrat a treia persoana si m-am enervat ca tot nimic nu primeam ma duc vorbescu cu suportul, suportul verifica si bienteles la rpostia lor ca cica sa vorbesc cu amdinul sa-i dua mail....de parca ei stau acolo sa frece copacul.....asa ca m-am lasat pagubasa vorba aia eu muncesc sa aduc oameni si ei se fac ca ploua....
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Has thanked: 136 times
Been thanked: 86 times

Buna xoxox,

Faptul ca apare fereastra cu setarile de flash cand te conectezi, nu cred sa fie un bug, mai degraba asa au ales ei sa seteze softul, pentru a fi mai usor pentru modele sa le vada (se stie ca setarile de flash dau batai de cap multor modele incepatoare - iar daca Privacy din flash player este pe "Deny" nu te mai vezi in camera)

Nu vad un mare incovenient, un click in plus "Close" la fereastra cu setari.

Despre emoticoane, am testat acum, merg bine, doar ca sunt 17 in loc de 18 cum era pe softul vechi si asezarea lor e putin diferita.

Trompi despre audio ai setari avansate la flux manager >> Customize Settings >> Capture si Audio Encode - calitatea finala a sunetului depinde si de acele setari.

Bafta acolo.
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
trompi
VIP
VIP
Been thanked: 1 time

sincer eu nici nu inteleg rolul acestei noi interfete....avand in vedere ca mebrii sunt aceeasi, la mine nu s-a schimbat nuamrul rpivaturilor....cu sau fara HD tot aceeasi chestie e. aucm ami nou chair daca as vrea sa intru imi spuen sa dau downlaodez noua verisuen de adobe, o downloadez si cand ma duc iar spuen acelasi lucru ac sa donloadez ultima verisuen lol...asa ca m,-am lasat pagubasa pana ce am chinui 10 minute sa le afc pe plac poate mai prind un privat :mrgreen:
xoxox
User Junior
User Junior

La mine se conecteaza mult mai repede pe interfata noua "show new" dar inca nu-mi merge nici un emoticon, nu se vede nici un emoticon, nici pe explorer, nici pe mozilla firefox nici pe google chrome... oare de ce? Trebuie sa mai fac vreo setare pe undeva? Sau o fi de la versiunea de windows din comp. meu? Am windows xp professional sp 3 version 2002. Sau poate o fi din cauza netului? Am net de 40 ron de la RDS, de mers merge bine pentru dar poate o trebui viteza mai mare eu stiu...
SAD^^EYES
Administrator
Administrator

xoxox scrie:La mine se conecteaza mult mai repede pe interfata noua "show new" dar inca nu-mi merge nici un emoticon, nu se vede nici un emoticon, nici pe explorer, nici pe mozilla firefox nici pe google chrome... oare de ce? Trebuie sa mai fac vreo setare pe undeva? Sau o fi de la versiunea de windows din comp. meu? Am windows xp professional sp 3 version 2002. Sau poate o fi din cauza netului? Am net de 40 ron de la RDS, de mers merge bine pentru dar poate o trebui viteza mai mare eu stiu...
Am testat acum pe ultima versiune de firefox 9.01 si Chrome 16 - pe ambele merg emoticoanele ok si in Basic si in FluxManager, verifica daca ai flash playerul la zi
(tot windows xp sp3 am folosit si eu la test)
http://www.adobe.com/software/flash/about/
SAD^^EYES
Imagine
gaby
User Junior+
User Junior+

Nici la mine nu merg emoticoanele...stau pe Google Chrome este singurul care ma lasa sa accesez aceasta noua interfata la xlovecam... am obs un nr mult mai mare de membrii aici decat pe fluxmanager, desi imaginea mea se vede un pic neclara ca si cum as sta in apa parca, plus ca in versiunea flux manager la interfata noua nu imi apare goarna aceaa , de unde pot deschide sound-ul, pe cand in basic imi apare ma puteti ajuta cumva?
ce setari sa fac pt a-mi aparea la interfata nou flux manager acel sound?
Mentionez ca aici ma refer la interfata noua , la ceea veche merge si microfon si tot doar ca as vrea aceasta noua interfata pt ca sunt membrii mai multi cel putin asa mi se pare mie....NU am reinstalat Adobleactive x 11 ca abea am scapat de el si nu il mai vreain comp meu.... Va Multumesc pt raspunsuri! :)
gaby
xoxox
User Junior
User Junior

SAD^^EYES scrie: Am testat acum pe ultima versiune de firefox 9.01 si Chrome 16 - pe ambele merg emoticoanele ok si in Basic si in FluxManager, verifica daca ai flash playerul la zi
(tot windows xp sp3 am folosit si eu la test)
http://www.adobe.com/software/flash/about/
Eu ma refeream ca nu-mi merg emoticoanele pe interfata noua "show new"...
Daca ii merg cuiva emoticoanele pe "show new" poate ne pune si noua un print screen aici sa vedem macar cum ar trebui sa arate ca mie imi apare fereastra de emoticoane goala pe "show new" :|
gaby
User Junior+
User Junior+

La,,SHOW NEW,,ma refer si eu nu apre nici un emoticon e gol. golut acolo cand dau clik apare doar un dreptunghi micut transparent gol..nu merg... mai asteptam raspunsuri xoxoxo!
bafta acolo :)
gaby
SAD^^EYES
Administrator
Administrator

Buna gaby si xoxox,

Eu pe "Soft New" am testat, dar si el are 2 moduri de conectare - dupa cum am zis mai sus Basic si Flux Manager

Testele au fost facute cu IE8, Firefox 9.01 si Chrome 16
Windows Xp sp3
Am instalata ultima versiune de flash player 11,1,102,55
(Se poate verifica aici ce versiune de flash player aveti instalata pe pc - http://www.adobe.com/software/flash/about/ - versiunea de flash player poate fi cauza problemei voastre)

Aici gasiti ultima versiune de flash player: http://get.adobe.com/flashplayer/

Soft New - Basic - print screen
Imagine

Soft New - Flux Manager - print screen
Imagine

Dupa cum am zis mai sus, la mine merg emoticoanele fara probleme.

Despre optiunile de sound control pe Soft New - Flux Manager - nu exista optiunea de Sound in interfata (cum e la Basic) - nu mai intru in detalii tehnice - dar iti poti seta microfonul si volumul acestuia din Soft New >> Settings HD >> Xlovecam Flux Manager >> Capture >> Volume (asta pana sa intri online - setarile raman salvate si la urmatoarele conectari)

Vezi imaginea de mai jos
Imagine

Iar pentru a ajusta volumul microfonului in timpul showului sau pentru a il opri - o poti face direct din windows. Vezi video de mai jos - pentru windows xp incepe pe la minutul 3:20

Iti poti face scurtatura pe desktop direct spre setarile de sound din windows pentru access mai rapid la acele setari.

Bafta acolo.
SAD^^EYES
Imagine
gaby
User Junior+
User Junior+

Sad multumesc din suflet m-am lamurit acum!
multummim mult a fost mura-n gura mai clar de atat nici nu se putea!
gaby
xoxox
User Junior
User Junior

Eu am flash player 11.1. 102. 55 si tot degeaba, cred ca o fi de la windows-ul meu :?
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”