Probleme cu banca...

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
CLASSYMATURE
Has thanked: 0
Been thanked: 0

videochat_father scrie:mie daca in max 11 zile (luni la noi se emite miercuri e pus de ei la posta in 5 zile ajunge in bucuresti si apoi 2 zile in tara) nu imi ajunge cecul in posta deja listez stop paymentu' si in max 2 zile e si pus la posta

si nu in acea sapt ci in a treia duminica cecu este emis din nou cu comisioanele de rigoare....

sper sa nu fi gresit
AM NEVOIE DE AJUTORUL TAU.
Putem lua legatura pe mesenger?
CLASSY

LUNI< cand au inceput sa fie distribuite cecurile de la imlive, mi-a disparut cecul pp 01-15 August.
DIN CUTIA POSTALA!!!!
Ideea este urmatoarea: inainte cu 48 ore, au intrat la mine sa le reconfirm adresa de expediere, cei de la site, la cateva ore, am observat ca metoda mea FEDEX, disparuse, si eram pe REGULAR MAIL.
Am intrat in panica. Aveam in cutia postala factura de telefon lasata acolo in mod intentionat, la prinz, cand am coborit, DISPARUSE!!!! si factura si pliantele publicitare ....., am sunat la posta, am vorbit cu factorul postal, curios, imi spune: ati avut ceva la cutie, am adus ceva la dvs, numai ca ce el adusese, era factura de internet, care suspect, NU FUSESE IN CUTIA MEA, ci in cea avecinei de apartament (60ani).
Intrebare: DE UNDE STIA POSTASUL MEU CU CINE VORBEA, ATATA TIMP CAT EU NU I_AM SPUS DE LA CE APARTAMENT SUNT, EU DOAR M_AM PREZENTAT ?????? "buna ziua, ma numesc XXXXX" ?????
Bineinteles, l-am rugat sa urce la mine a doua zi sa stam de vorba, a fost recalcitrant, am astepta 3 ore in fata blocului, si nu a aprut, sun la posta, "Dle postas ......." ....."doamna, eu am trecut la fara cinci......"
OAMENI BUNI FAC APEL LA VOI HAIDETI SA FACEM CEVA!!!!!!
TOTI!!!!!!!!!
SA NE UNIMMMMMM!!!!!!

altcevasi mai interesant:
pt cecul vechi, casuit in a 45 zi:))), imlive mi-a dat mail ca tre sa platesc nu stiu cat per copie. OK
Raspund, ok, platesc......, DE O LUNA LE DAU ZILNIC 5 MAILURI PTA_MI TRIMITE COPIA DE PEACEST CEC,
CURIOS,
NU IMI MAI RASPUNDE NIMENI DE LA SITE !!!!

DAK VOI MAI INTELEGETI CEVA EXPLICATIMI SI MIE, CA EU, O VOI LUA RAZNA CURAND!!!!!

Cu riscul de a va plictisi,
am vb la banca, mi-au spus, veniti cu copia de pe cecurile casuite, dak au fost facute la noi, prin banca noastra, va recuperati banii fara probleme, iar pe urma este treaba noastra cu ancheta intrena.
Si am vb deschis acolo, despre ce si cum.

Sper ca cineva ma poate ajuta sa fac STOP PAYMONT pt acest ultim CEC.
..... si o idee pentru ce v-am descris mai sus.....

Classy

Dealtfel, ramn la ideea sa facem o asociatie, este foarte legal, ma pot implica sa obtinem o recunoastere in COR si un proiect de lege in ceea priveste mult discutata noastra legalitate.
DAR NU POT SINGURA!!!!!
TREBUIESA FIM UNITI.

Multumesc
La vie n'est pas facile, mais, quand j'écoute Brel, tout se change.

En fin, vous pourriez commencer avec Aznavour !!!!
SoulCams Models Studios wanted
michelexsex
User Junior
User Junior

Draga Classy un bun start ar fi sa facem ceva impotrivca acestor nemernici care cashuiesc cecuri care cred eu ca in marea majoritate sunt furate.Hai sa fim seriosi cine are interesul sa duca cecuri la cashuit decat persoane care sunt in neregula,care au ceva de ascuns.In al doilea rand de ce nu sunt demascate nemernicele alea de functionare de la banci care o gramada dintre ele sunt corupte.Ma gandesc ca in interiorul bancilor daca s-ar face anchete interne s-ar descoperi o gramada de nereguli,iar cei corupti ar trebui nu numai sa fie dati afaqra ci si pusi dupa gratii si sa plateasca totul din averea lor.Ar trebui sa-l intrebam si pe Domnul Admin de ce ce tolereaza anunturi de genul "cashuiesc cecuri"
CLASSYMATURE

michelexsex scrie:Draga Classy un bun start ar fi sa facem ceva impotrivca acestor nemernici care cashuiesc cecuri care cred eu ca in marea majoritate sunt furate.Hai sa fim seriosi cine are interesul sa duca cecuri la cashuit decat persoane care sunt in neregula,care au ceva de ascuns.In al doilea rand de ce nu sunt demascate nemernicele alea de functionare de la banci care o gramada dintre ele sunt corupte.Ma gandesc ca in interiorul bancilor daca s-ar face anchete interne s-ar descoperi o gramada de nereguli,iar cei corupti ar trebui nu numai sa fie dati afaqra ci si pusi dupa gratii si sa plateasca totul din averea lor.Ar trebui sa-l intrebam si pe Domnul Admin de ce ce tolereaza anunturi de genul "cashuiesc cecuri"
Sunt de acord cu tine. Ideea este ca nici aici, pe forum, nimeni nu face nimik, nu este prima data cand facapel la ei sa imi spuna ce am de facut in recuperarea banilor, in STOP PAYMONT si in a ne asocia sub umbrela unei asociatii profesioanle. Toti vin, spun ce au de spus si doar atat. Nu stiu dak sa mai cred in IDEE sau in NIMIK.
Cred ca incep sa ma lamuresc......
Classy
La vie n'est pas facile, mais, quand j'écoute Brel, tout se change.

En fin, vous pourriez commencer avec Aznavour !!!!
Marlboro
User Activ
User Activ

Eu unul nu-mi permit sa ma pun in pielea lui Don Quijote...
Pierdere de timp si de energie !!!
De 6 ani de zile m-am lasat de tzigari...
Vrea cineva un Marlboro ?!? (e moarte sigura)
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Mugur
VIP
VIP
Been thanked: 2 times

Ideea cu asociatia profesionala este excelenta, ar schimba intreaga perceptie a videochatului in Romania ...
videochat_father
VIP
VIP

bavareze scrie: nemernica esti tu. si proasta. stii tu fiecare ce interese are, desteapta pamantului! ai grija ce vorbesti ca nu e bine sa iti faci dusmani degeaba! nu te intereseaza, nu le da si gata. ce, eu daca vad in ziar ca se vinde o dacie din 84 il sun pe ala sa ii zic ca e un nemernic , ca cine ar avea interes sa cumpere o trotineta ca a lui, si hai sa facem ceva? stii tu daca fur cecuri sau daca nu? daca sunt corupt sau daca, la randul meu, corup pe cineva? crede-ma, chiar daca as fura cecuri, nu ai afla si nu as da anunturi.

oricum, ca sa ai de ce te ingrijora, ca sa fii un pic satisfacuta, postez urmatorul anunt:

cumpar cecuri videochat *FURATE* - ofer 50% din valoare.
numarul de telefon e cunoscut. astept oferte.

(sa vedem daca se apuca baietii de treaba. nu de alta, dar macar sa ma injuri pe merit)

radu
eu zic sa vb civilizat si sa-ti masori cuvintele oricum ce faci tu nu e normal chiar daca din punctul taau de vedere e..... am sa iau niste masuri .......

pacat
Exista lucruri care stim ca sunt imposibil de realizat, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza. Albert Einstein
videochat_father
VIP
VIP

ma las pagubas in a intra in polemici cu tine sper ca adminu acestui site sa-si faca treaba si daca nu si-o face inseamna ca e ceva putred la mijloc............
Exista lucruri care stim ca sunt imposibil de realizat, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza. Albert Einstein
videochat_father
VIP
VIP

bavareze scrie:ba baiatule tu esti chior? cand citesti un topic nu incepi de sus? nu vezi acolo scris mare NEMERNICI. cum de ai trcut peste acel cuvant si te-ai gasit sa imi zici tocmai mie sa vorbesc frumos. care e faza? daca esti asa obsedat ia-i pe toti la rand, nu numai pe mine. ori asa ori taci.
sa inteleg ca esti singurul care cashuieste? de ai simtit tu ca ti se adreseaza numai tie/
Ericssson
User Activ
User Activ
Has thanked: 2 times

Bavareze a primit un warning, la urmatoarea abatere, ii vom limita accesul pe forum.
Don't worry i haven't lose my mind ... it is backed-up on a CD somewhere
www.joyandvision.com
videochat_father
VIP
VIP

Svideo scrie:Ideea cu asociatia profesionala este excelenta, ar schimba intreaga perceptie a videochatului in Romania ...
LA SFARSITUL LUNII SEPT INTALNIRE IN BUCURESTI MAXIM 20 PERSOANE OWNERI SAU ADMINI DE STUDIO (DE MINIM 10 MODELE DEMONSTRATE) SI CEI MAI "TARI" INDIVIDUALI (DEMONSTRATE) DEJA AM PURTAT DISCUTII CU CATIVA DINTRE VOI (STITI VOI CINE).... DISCUTIILE LE PURTATI CU MINE PE ID-UL MEU
INTALNIREA CUPRINDE DISCUTII DESPRE:

-LEGEA 196/2003 (STITI VOI CE INSEAMNA)
-Legea nr. 241 din 15.07.2005, pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale
-Ordonanta nr. 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii, completată si modificată cu Ordonanta nr. 37 din 30 ianuarie 2003
-STABILIRE CEVA REGULI IN BRANSA

CRED CA AM SA INSTITUI SI O TAXA DE PARTICIPARE CA ASA E FRUMOS (POATE PLATIM SI UN AVOCAT SA NE OFERE CEVA CONSULTANTA IN DOMENIU) ....DISCUTII DE VREO CATEVA ORE ... LOCATIE ANUNT CU 24 ORE INAINTE....POATE INTR-N STUD SAU AP GOL SAU LA TERASA IN HERASTRAU....
videochat_father
VIP
VIP

[quote="videochat_father]...POATE INTR-N STUD SAU AP GOL SAU LA TERASA IN HERASTRAU....[/quote]

SAU VENITI CU PROPUNERI!
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”