CUM CREEZ SESIUNI PE PRIVATE CAMS?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
potrica_wow
Has thanked: 0
Been thanked: 0

SALUT!
SE POATE SA IMI EXPLICE CINEVA CUM CREEZ O SESIUNE PE PRIVATE CAMS DEOARECE NU ESTE IN ENGLEZA...SAU CEL PUTIN NU GASESC EU ACEL LINK!
SoulCams Models Studios wanted
grumette40
User Activ
User Activ

Iti recomand sa nu lucrezi cu acest site pentru ca sunt foarte neseriosi cu banii.Io am lucrat cu ei si nu mi-am primit banii decat cu o luna intarziere si dupa mari rugaminti pana la amenintari.Colega mea, a lucrat si ea pe acest site si inca nu si-a vazut banii de pentu luna aprilie desi trebuiau sa ajunga la inceputul lunii inunie.
Banutzi se fac insa io zic ca nu se merita(vezi posturile mele anterioare despre acest site).Totusi daca tii neaparat sa te inscrii pe acest site procedura este urmatoarea:dai click pe ,,geld verdienen achter de webcam?'' si de acolo click pe ,,english version of this page''.Bafta!
deea2007

Este bun siteul acesta ? din cate am auzit la o pritena face cam 40 de euro pe luna .Cam putzin , dar poate mai stiti si voi altceva despre el .

O zi buna !
DrSmartAss
User Junior
User Junior

Accepta sfatul lui grumette40 !!!
Si eu mi-am "luat-o" de la acest site.
A trebuit sa apelez la un "consatean" de-al lor ca sa imi vad banii si sa ii amenintz ca ii dau in judecata.
Si vis pacem, para bellum
shoshonik
User Junior
User Junior

asa e.nu sunt seriosi cu banii.dupa vreo luna de rugaminti la ei si dupa c i-am acuzat k nu sunt seriosi(d park lor le pasa)d abia atunci mi au venit banii.si asta s-a intamplat de 3 ori in 3 luni.deci...faceti calculul..nu sunt seriosi.si nu numai eu am patit-o.prietena mea N-A MAI PUPAT BANII D LA EI.
bineinteles a renuntat1
ss
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”