Stie cineva ce banci primesc cardul epassporte , ce comision percepe banca rerspectiva la retragere, daca banii se scot in lei sau valuta?? Nu stiu ce sa fac ...cum e mai convenabil, ma refer la jasmin acum , sa mi se trimita banii prin cec sau prin sistemul Epassport.
Va multumesc
ce comision se opreste la epassporte?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- Ericssson
- User Activ
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Problema a mai fost descrisa aici pe larg, daca citesti ai sa gasesti informatia.
Ce nu a fost spus,dar logic daca o gindesti .... este mai avantajos sa iti vina banii pe epassporte din mai multe motive , din care amintesc:
- bani intra instant
- nu te intreaba nimeni ce e cu ei, de unde ii ai, ce impozit ai platit;
- poti scoate de la oprice bancomat cu sigla VISA.
Ce nu a fost spus,dar logic daca o gindesti .... este mai avantajos sa iti vina banii pe epassporte din mai multe motive , din care amintesc:
- bani intra instant
- nu te intreaba nimeni ce e cu ei, de unde ii ai, ce impozit ai platit;
- poti scoate de la oprice bancomat cu sigla VISA.
Don't worry i haven't lose my mind ... it is backed-up on a CD somewhere
www.joyandvision.com
www.joyandvision.com
Vroiam sa stiu cam ce comision cand ridici banii. si inca ceva , probabil ca ii iau in lei nu? deci banca va efectua tranzactia dolarului la cursul bancii respective. Acum 2 zile Reiffeisen avea $ lacumparare 28.100, pe cand la case de schimb ohohoh am schimbat cu 28.800.....
Poate mai faci un efort sa-mi raspunzi si mie. Mersi:)
Poate mai faci un efort sa-mi raspunzi si mie. Mersi:)
- SAD^^EYES
- Administrator
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 86 times
La fiecare extragere din bancomat epassporte opreste 2$, pe care nu ii vezi in tranzactii dar sunt recalculati in curs leu-dolar, deasemenea si banca isi opreste un comision de 0, nu stiu cat, care deasemnea nu se vad, asta face ca la calcularea cursului din epassporte sa fie mai jos decat cursul oficial al bancilor.