Probleme cu banii în cosmopayment

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Ery
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Bună, am și eu o problemă. Eu folosesc daily cash out și ideea este ca pe data de 15 iulie am dat cash out însă nici până acum nu mi-au intrat banii. La fel am pățit și cu cei de pe 22 iulie, 27 iulie și 28 iulie. Am tot dat daily cash out însă niciuna din tranșe nu mi-a intrat. Și mereu intrau banii în aceeași zi. Adică dădeam dimineața cash out și seara intrat banii în cosmopayment după care îi transferam pe cardul meu de revolut și intrau instant. Dar acum nu mi-au intrat deloc pe cosmopayment, parcă s-au pierdut pe drum. Am dat mailuri la chaturbate, nu am primit niciun răspuns momentan, am dat mailuri la cosmopayment și am primit două răspunsuri la fel cum ca lor le arată ca transferul a fost făcut cu succes și ca să iau legătura cu banca mea, iar acum le-am mai trimis un e-mail în care le-am explicat clar ca banca nu are nicio legătură pentru ca mie nu mi-au intrat banii deloc în cosmopayment ca să pot da transfer spre bancă și să îmi intre pe card. Și nu știu ce să mai fac, ca ei o țin una și bună ca transferul a fost făcut însă mie nu mai îmi intră deloc banii pe cosmopayment. Are cineva vreo idee care ar fi problema și ce ar fi de făcut? Limita nu cred ca am depășit-o și nici în secondary balance nu am găsit bănuții. Se poate să se fi “pierdut banii” să nu-i mai recuperez ? Nu știu ce să mai fac, am încercat toate variantele și primesc același răspuns, ca transferul a fost făcut însă mie nu mi intră banii în Cosmo deloc. S-a mai confruntat cineva cu așa ceva ? Dacă da, cum s-a rezolvat situația și în cat timp ?
Mulțumesc !
SoulCams Models Studios wanted
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Has thanked: 136 times
Been thanked: 86 times

Bună Ery din nou răspund eu cu mare întârziere, s-au schimbat multe legi în industria adult non adult carduri virtuale, rețele sociale etc. Statul își vrea partea, adică impozite și asta a afectat toate tarile importante din industrie, multe studiouri sunt acum pe firme din alte țări unde impozitele sunt foarte mici s-au chiar 0....Băncile sunt obligate sa raporteze toți banii nu contează ca ești persoana fizica firma PFA etc... Vezi ca exista articol pe blog și în forum despre Legea DAC7 și altele.

Ai grija acolo. Te pup Ionuț ❤️❤️❤️🌹🌹🌹💋💋💋
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”