Banca Transilvania

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Intrebmult
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Buna ziua ! Deschid acest topic deoarece am ceva nelamuriri , m-am tot informat despre anumite probleme , cum ar fii ca banca transilvania nu ar mai accepta transfer de bani provenit din videochat . As vrea sa intreb si aici daca cineva a intampinat probleme de genul . Specific ca sunt model independent .
SoulCams Models Studios wanted
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Citeste topicurile de pe forum deschise pe tema asta. Sau te uiti in TOS-ul BT si vezi ce domenii nu mai accepta printre care si vch. Daca zici ca te-ai informat, cred ca de acolo trebuie sa incepi ca e lamuritor.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Intrebmult
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Am tot citit , ce este pe forum , dar am transferat de pe paxum pe cardul de la banca aceasta cativa ani fara niciun fel de problema , acum am apucat sa transfer din nou banii apoi am citit aceste informatii cum ca nu ar mai accepta banca banii de pe paxum , si as fii vrut sa vad daca a mai intampinat cineva problema aceasta .
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Nu tuturor, cum ne gaseste cum ne-o da. Toti au transferat ani pana le-a data-o.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”