Vorbește franceza ca o adevarată camgirl- Cursul urmator: Miercuri, 18 martie 2020

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Xlovecash
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 7 times

Conversație erotică în franceză
Cursul urmator: Miercuri, 18 martie 2020

18:00-19:00 (ora Bucuresti)

Alexandra, noua ta profesoara de franceză, te va învața cum sa seduci, sa exciți, sa oferi placere, în franceză.

Subiectul următorului curs din 18 martie va fi: Romantismul și Senzualitatea

Cursul este gratuit, dureaza 1 ora.

Pentru a participa, este foarte ușor, va trebui să faceți clic AICI de mai jos și veți fi imediat conectat video cu Alexandra.

Cu ajutorul acestor cursuri veti putea face progrese mari in limba franceza, si veti putea sa seduceti toti utilizatorii francezi de pe site.

Salutari
Suport model XloveCam

Imagine
SoulCams Models Studios wanted
Xlovecash
User Activ
User Activ

Este ceea ce apreciază abonații mei, sunt sigur de mine, mă revars cu încredere și îmi oferă mai multă libertate în ceea ce îndrăznesc să le ofer.

citiți mai multe aici

https://job-camgirl.cam/en/2020/03/18/a ... del-alice/
Xlovecash
User Activ
User Activ

Ce echipament și ce accesorii am nevoie pentru a fi camgirl?

Pentru activitatea dvs. de camgirl, va trebui să investiți minim în echipamente și accesorii. Echipamentul de bază nu vă va costa nimic, dar vă puteți echipa cu mai multe echipamente profesionale dacă vă mențineți afacerea sau mergeți în accesorii pentru spectacolele dvs.…

https://job-camgirl.cam/en/2020/02/26/f ... mgirl-1-2/
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”