De ce nu pot sta online?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Vanessa1234
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna ziua! :grinning: Am si eu o mica problema, de aseara, nu pot sta online pe nici un site mai mult de 1 minut, pe mfc ma delogheaza automat, nici nu am timp sa imi scriu topicul, chaturbate-ul isi da reconnect, flirt-ul dupa multe mesaje in legatura cu conexiunea, ma delogheaza, eurolive reconnect, jasmine la fel, si xlove. Am incercat toate aceste site-uri pe rand. Am facut un speed test, totul pare sa fie in regula, internetul functioneaza ok, exceptie facand site-urile. O sa atasez niste poze. Mentionez ca am facut orice am crezut ca poate remedia, restart router, scos din priza, scos cablu din unitate, chiar nu stiu ce as mai putea face. aveti vreo idee ce ar putea fi? Multumesc si o zi buna.
https://scontent.fsbz3-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5E8E3622
https://scontent.fsbz3-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5E9D0252
https://scontent.fsbz3-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5EA783C9
SoulCams Models Studios wanted
Mery24
VIP
VIP
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Vanessa1234, într-unul dintre print screen-urile tale ai o notificare, scrisă cu alb pe roșu cu bold: System Error: Your connection appears to be unstable which may cause some chat messages to not be received. Deci nu totul pare să fie în regulă, internetul nu funcționează ok. Că degeaba ai upload nu știu cât dacă nu este stabil. Iar site-urile nu te deloghează din senin, adică nu toate. Că se întâmplă să mai fie câte o eroare de la ele, se prea poate, dar nu la toate în același timp. Și fă-ți speed testul neapărat pe un server extern, nu pe RO. Chaturbate are servers și în Europa (Germania- Frankfurt, Polonia-Varșovia, Amsterdam-Olanda, Spania-Madrid), LiveJasmin - Ungaria, Xlove și Eurolive sigur tot în EU, MyFreeCams în Washington.

Dacă în continuare problema persistă, respectiv te deconectează și primești notificări că ai o conexiune instabilă, contactează-ți furnizorul de internet. Dar la fel de bine problema poate să fie și în calculatorul tău, ceva să îți "saboteze" internetul. Îi chemi acasă la tine pe băieții de la internet și împreună căutați problema, direct de la pc-ul tău, vezi unde sunt pierderile. În plus, ce PC ai?
Ultima oară modificat 14 Ian 2020, 01:04 de către Mery24, modificat 1 dată în total.
Salutând nemurirea printre muritori...
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

daca nu poti pe nici un site , e clar ca poblema e undeva la tine , la pc sau internet
AmelieSlade
Been thanked: 1 time

Pentru a rula aceste site-uri fie ele pe rand , fie simultan iti trebuie un internet foarte foarte bun, viteza de upload sa fie de peste 250 mb/s
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Been thanked: 17 times

Cand iti programezi browserul, adica din Settings, trebuie sa respecti urmatoarele:

1. sa nu ai AdBlock
2. sa te lasi trackuita, cu locatia ne-blocata
3. sa permiti "forbidden content"
4. sa permiti cookies si cache
5. sa permiti pop-ups
6. sa nu permiti "preload pages for faster browsing" fiindca incurca modul de programare al site-urilor
7. sa permiti Flash, Java, Webcam, Microphone
8. sa nu permiti Spell Checking (corectarea gramaticala a textului) fiindca iti incetineste viteza de reactie
9. sa nu intri pe site prin VPN deoarece , din nou, incurci modul in care site-urile sunt programate si anume sa-ti citeasca in computer cine esti.
10. sa nu permiti sa-ti retina browserul parolele si mijloacele de plata
11. la Clean cookies and cache sa alegi modul avansat, cu toate casutele bifate, la unele browsere exista optiunea de a pastra cookies si cache pana cand inchizi browserul, apoi se curata singure.
12. la unele Browsere ( Vivaldi, Opera, SlimJet) exista optiunea ca pentru cea mai buna performanta sa dai voie sa ti se citeasca IP-urile tale de catre site-ul de destinatie, se numeste Enable WebRTC, bifeaz-o si pe asta cum ca o permiti.

Setarile respective sunt valabile la toate browserele Chromium Based.
Sper ca n-am uitat nimic.
Si vezi in insasi Licenta Windows sa ai Firewall-ul pus pe OFF.
Bafta.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”