Membrii vechi si fideli......

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

Ma tot intrebam oare unde sunt sau ce au patit toti membrii mei vechi de ani de zile ?!?imi amintesc ce vremuri , era un dute vino in room... si daca ei au disparut pur si simplu eu le am mai trimis cate un mesaj ..insa .nimic mort niciun raspuns .. de luni de zile, chiar ani ...am crezut ca nu mai sunt activi pe sait acesti membrii ... dar surpriza !!!!! In seara asta am incercat cu poze le am trimis si ce sa vezi toti acesti oldies but goldies EXISTA sunt activi le au vazut in cateva minute !!!!! Trist dar adevarat !!! De ce ocolesc sa intre chiar si in free chat sa salute si atat ?!? De ce ? Pe mine ma depaseste aceasta situatie....am avut asa un sentiment de “ dneeee ce oameni “..deci efectiv imi ocolesc room ul de Ani de zile !!!de ce ?!?!? Numai ei stiu !!!!!
SoulCams Models Studios wanted
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Has thanked: 0
Been thanked: 17 times

In general omul, ca fiinta umana, vrea sa aibe exact ceea ce nu poate avea : sa aduca lumina in intuneric, sa aduca racoarea unde e caldura (sau invers) , sa se deplaseze in zone pe care nimeni nu le-a mai vizitat, sa faca cat mai multe lucruri in 24 de ore, sa navigheze, sa zboare, sa vorbeasca pe gura cu oameni care sunt prea departe ca sa ii poata auzi, sa numere moleculele cu microscopul si stelele cu telescopul, etc.
Faptul ca nu ai reusit sa ii legi afectiv de tine , i-a facut sa treaca mai departe, sa-si caute un nou obiectiv.
Faptul ca se uita la pozele tale nu inseamna nimic, e doar absorbtie de informatie din mediul inconjurator, cum ar citi ziarul, din nou fara vreo legatura afectiva.

Un regular este o relatie personala, respectiv fiecare regular este o relatie personala, un om care VREA EL IN MOD REPETITIV sa fie cu tine cateva minute pe zi , iar asta inseamna pentru el traire, feeling, sentimente, se simte viu in minutele alea.
Daca reusesti sa-i legi de tine , bine, daca nu, asta e.
Unui regular nu-i pasa daca esti perfect machiata, perfect pieptanata, daca ai cei mai multi pixeli posibili si tzoale de nu stiu ce fel, el vrea doar sa fie acolo, cu tine, chiar daca saptamana asta tu esti ok si el e intr-o perioada nasoala sau saptamana viitoare invers, sau sunteti amandoi pe culmile succesurilor, si uite-asa , saptamana dupa saptamana, trec anii.
Sigur , ca fiind un site de adult, subiectul de aterizare la tine in room este in majoritatea cazurilor "nice pussy" si depinde numai de tine daca ai abilitatea sau instinctul de a descoperi in ei si nevoile sufletesti pe care le au, ca daca nu le-ar avea atunci nici macar nu ar mai deschide calculatorul.
Unii sunt dominanti si nu au pe cine sa domine, altii sunt submisivi si le e rusine sa fie slugi in viata reala, altii sunt singuri, altii sunt bolnavi (operatii, cancer, etc.) , unii s-au saturat sa traiasca in satucul lor cu aceiasi 25 de vecini de 25 de ani, altii sunt blocati pe mare sau intr-un hotel sau pe o insula, unii urasc femeile sau macar nevasta, unii le iubesc pe toate, unii vor sa le inteleaga, unii le cauta si nu le gasesc, etc..... sunt milioane de situatii posibile..... fii curioasa si le vei afla.
Ca sa afli esentialul unui om e ca si cum ai extrage continutul unui ou bagand prin coaja un ac de seringa, e greu , e un challenge, dar se poate.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
Mery24
VIP
VIP
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Tocmai discutam cu o persoană pe un subiect asemănător cu câteva ore în urmă. Toate lucrurile își au vremea lor. Revenind la persoane din trecut poate fi lipsit de farmec, le-a trecut vremea. Simți nostalgia. Simți că ți-e dor. Dar constați cu stupoare, că de fapt nu ți-e dor de persoana respectivă, ci de acele momente petrecute împreună, de felul în care ai simțit atunci. Dar timpul își urmează cursul lui, timpul tău curge aidoma nisipului într-o clepsidră, tu treci prin timp - te transformi, evoluezi, renunți, trăiești, adulmeci. Schimbarea te întâmpină cu brațele deschise, te îndrumă spre inedit, spre cunoaștere, îți deschide noi orizonturi. Așa e viața. Așa funcționează oamenii. Dar paradoxal, deși viața curge ca într-o clepsidră, viața unui om nu poate fi măsurată cu aceasta. Pentru fiecare om există o măsură unică şi ceea ce i se întâmplă unui om nu i se poate întâmpla altui om. Și acest lucru se petrece deoarece oamenii înșiși sunt diferiți.

Tranziența existenței noastre în toată plenitudinea manifestării ei trebuie îmbrățișată într-un mod realist, ca atare. Oamenii vin și pleacă. Totul este efemer. Însă perenitatea simțămintelor și a energiilor, își va duce la îndeplinire menirea. Energiile și sentimentele rămân, se schimbă doar mesagerii care le transmit și le evocă. Mereu vei simți iubire, ură, indiferență, adorație, și altele, doar că persoanele și situațiile pot să difere de la un timp la altul. Perisabilitatea și perioada de valabilitate sunt inevitabile. Dar asta nu înseamnă că valoarea noastră umană, valoarea noastră intrinsecă - lăuntrică se erodează, nu înseamnă că în trecut, în floarea etății noastre am fost mai buni decât suntem în prezent. Nu e sănătos și firesc să o consideri o ofensă personală. S-a întâmplat ca pentru acei membri să fii omul potrivit la locul potrivit. Pentru atunci, dar nu și pentru acum. Dar nu e răutate. Nu înseamnă că omul nu a simțit. Nu înseamnă neapărat că ai făcut tu ceva greșit. Uneori mi se întâmplă să retrăiesc crâmpeie încântătoare din trecutul meu, petrecute alături de oameni dragi. Primul instinct este să caut, să reiau contactul. Dar mă opresc. De ce o fac? Pentru că știu, nu ar mai fi la fel, vremurile s-au schimbat, au trecut ani, alți oameni, experiențe noi... Ar strica tot farmecul. Iar amintirea rămasă din vremurile de odinioară vreau sa o păstrez așa cum e ea. Intactă. Neștirbită, sacră și hrănitoare. Vie în sufletul meu. Vreau să trăiesc bucuria de a se fi întâmplat. Și da, mai lasă-i să te mai caute și ei. I-ați o pauză. Meditează. La melancolie, la nemurirea sufletului, la sex oral, la ce vrei tu.

Prin edificarea propriului eu, eliberează-ți cugetul. Contopește-te cu tine însăți. Lasă-i să plece. În viață nu trebuie să știi totul, să deții adevărul absolut. Nu trebuie să ai răspuns la orice întrebare. Nici măcar nu e necesar să ai păreri despre orice subiect, oricât de banal ar fi el. Trăind în trecut, uiți să trăiești prezentul. Detașează-te de trecut. Profită de oportunitățile pe care le ai ACUM. Pentru că atunci când se închide o poartă, o alta se deschide. Cunoaște oameni noi, și dă-le și lor șansa să te cunoască. Focusează-te pe ce ai. Mai devreme, sau mai târziu, cei din prezent vor pleca. Dar partea bună este că mereu vor veni alții. Să mai amintesc că zilnic apar modele noi pe sites iar tentația membrilor crește? Ar fi un clișeu. Zilnic în viața de zi cu zi divorțează zeci de cupluri pentru că nu mai există pasiune, intervine rutina, de ce pe sites ar fi diferit? Membrii rămân pe site, energiile și șimțămintele rămân și ele, se schimbă doar mesagerul, prin rotație, e un cerc. E precum un act sexual: du-te - vino, in - out, până când se atinge apogeul, și se repetă.
Ultima oară modificat 13 Dec 2019, 01:29 de către Mery24, modificat de 7 ori în total.
Salutând nemurirea printre muritori...
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

sweetgirl scrie: 12 Dec 2019, 00:00 .deci efectiv imi ocolesc room ul de Ani de zile !!!de ce ?!?!?

Pe Scurt din varii motive nu mai vin la tine, Ce motive pot exista? pai sa ne gandim un pic
  • nu mai au bani ... probabil ca mai au ceva ceva poate nu la fel de mult dar tot mai cheltuie cativa dolari.
  • intre timp au gasit ceva mai bun, mai placut, mai tanar mai energic, mai interesant!
  • nu ai venit cu suficiente chestii noi ( nu ai evoluat ) ca sa ii ti in priza tot acest timp si i ai pierdut pe drum.

Nici o problema ... regulari iti poti face oricand but are you willing to pay the price?
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
sweetgirl
VIP
VIP

Am ajuns la concluzia ca este cea mai mare prostie sa contactezi acesti membrii , este ca si cum te ai apuca sa contactezi pe ex ul sa scoli mortu din groapa cum s ar zice este nefiresc si tras de păr insa este incredibil Cu ce abilitate ocolesc room ul de ani de zile !! Am incercat acest experiment si nu mi pare rau ca i am contactat pentru ei suntem niste simple obiecte de care se plictisesc si pe care nu dau “doi bani “ nici macar omenia ,amicitia nu ramane ...insa e frustrant ca si femeie te simti poate urata imbatranita etc..
SFG2707
VIP
VIP
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

E timpul sa adaugi mai multe sites... Ai prea mult timp liber!
Mery24
VIP
VIP
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: În completare la ce a zis colega noastră SFG2707, pe lângă alte sites, sau dacă tu crezi că e prea mare pentru tine încărcătura emoțională, încearcă să faci videos. Sunt atâtea sites destinate creării de content (clips, text pdf, text mp3, poze, etc), sites care au traficul propriu chiar, încât dacă te implici, poți scoate lunar o sumă frumușică din vânzarea lor. Ca să îți mai ocupi din gânduri, te pui și filmezi zilnic 2-3 ore, plus editare (dacă e nevoie), descriere, tag-uri, etc, și le postezi pe 2-3 sites cu specific videos (Clips4Sale, iWantClips, ManyVids, etc ), și le poți promova și pe Twitter. Pui watermark pe ele cu username-ul tău, asta în caz că ajung pe tube-uri, ceea ce este spre binele tău, că e reclamă -promovare, și dacă le place poate te caută și ajung să cumpere, sau poate cer custom video, iar ăsta se vinde mai bine - mai scump. Poți filma în OBS și de pus watermark tot din OBS.

Nu trebuie să fii neapărat dezbrăcată, sunt atâtea fetish-uri care nu implică nuditate/sau doar nuditate minimă. Poate că sună complicat tot acest proces, dar nu e. Se învață, totul se învață, nimeni nu s-a născut învățat. Iar interacțiunea cu membrii e minimă. Și mergi în paralel cu cele două: chat și video-uri. În acest fel mai scapi de gânduri, mai faci și chat, mai vinzi și videos, ceea ce poate îți mai ridică moralul, mai prinzi încredere în propriile forțe, și uite așa tot răul spre bine.

Și cum zicea o cunoștință: nu ai cum să te simți urâtă/îmbătrânită din cauza acestor oameni, că ei nu te caută și nu cheltuie cu tine. Nu e firesc să îți schimbi starea de spirit, stima de sine, părerea ta despre tine cum bate vântul. La prima adiere ești jos. La asta trebuie să lucrezi, la atitudine, la stima de sine, la ce transmiți. Poate atunci nu te vor mai ocoli nici membrii. Zic.

Succes! :relaxed:
Salutând nemurirea printre muritori...
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

sweetgirl scrie: 14 Dec 2019, 13:05 Am ajuns la concluzia ca este cea mai mare prostie sa contactezi acesti membrii , este ca si cum te ai apuca sa contactezi pe ex ul sa scoli mortu din groapa cum s ar zice este nefiresc si tras de păr insa este incredibil Cu ce abilitate ocolesc room ul de ani de zile !! Am incercat acest experiment si nu mi pare rau ca i am contactat pentru ei suntem niste simple obiecte de care se plictisesc si pe care nu dau “doi bani “ nici macar omenia ,amicitia nu ramane ...insa e frustrant ca si femeie te simti poate urata imbatranita etc..
Ha ha ,ai sunat ca o nevasta din aia acra, ceea ce probabil fostii tai regulari au deja acasa si nu le mai trebuie .
Membrii sunt si ei oameni , sunt pe site ca vor diversitate , nu sa o frece 10 ani cu acelasi model. Vorba lui Adrian , poate au gasit ceva mai tanar , mai altfel , cu alt tip de show,poate doar s au saturat si au vrut si altceva,
Regulari noi trebuie sa iti faci to timpul , cei vechi poate nu vor veni forever. Si eu am avut membrii care mi au venit ani la rand si pe urma au inceput sa vina foarte rar sau de unii n am mai auzit, dar am inteles ,din atatea fete au de unde alege ,vor diversitate , nu sa dea explicatii sau vreo nevasta virtuala
sweetgirl
VIP
VIP

betterthansex scrie: 14 Dec 2019, 22:10
sweetgirl scrie: 14 Dec 2019, 13:05 Am ajuns la concluzia ca este cea mai mare prostie sa contactezi acesti membrii , este ca si cum te ai apuca sa contactezi pe ex ul sa scoli mortu din groapa cum s ar zice este nefiresc si tras de păr insa este incredibil Cu ce abilitate ocolesc room ul de ani de zile !! Am incercat acest experiment si nu mi pare rau ca i am contactat pentru ei suntem niste simple obiecte de care se plictisesc si pe care nu dau “doi bani “ nici macar omenia ,amicitia nu ramane ...insa e frustrant ca si femeie te simti poate urata imbatranita etc..
Ha ha ,ai sunat ca o nevasta din aia acra, ceea ce probabil fostii tai regulari au deja acasa si nu le mai trebuie .
Membrii sunt si ei oameni , sunt pe site ca vor diversitate , nu sa o frece 10 ani cu acelasi model. Vorba lui Adrian , poate au gasit ceva mai tanar , mai altfel , cu alt tip de show,poate doar s au saturat si au vrut si altceva,
Regulari noi trebuie sa iti faci to timpul , cei vechi poate nu vor veni forever. Si eu am avut membrii care mi au venit ani la rand si pe urma au inceput sa vina foarte rar sau de unii n am mai auzit, dar am inteles ,din atatea fete au de unde alege ,vor diversitate , nu sa dea explicatii sau vreo nevasta virtuala
Hahaha se poate asa sa fi sunat ca o nevasta acra bine ai zis !!!! Si pina la urma cu regularii este foarte greu trebuie sa mentii flacara aprinsa sa ii uimesti de fircare data ,este obositor si enervant asa ca mai bine cu membrii noi !🙂🙂
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

pe la inceputuri , intr-un fel,parca cumva ma atasasem de cativa membrii care ma vizitau mai des si mi-au spus mai multe despre vietile lor ,aveau diverse probleme, boli,divorturi etc, nu doar labareala. Dupa ce si au rezolvat problemele, au disparut ca magarii in ceata si n am mai auzit de ei.M am simti chiar prost . De atunci m am detasat complet ,nu i iau nici drept animale , dar nici nu mai pun suflet asa
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

sweetgirl scrie:
  • oare unde sunt sau ce au patit toti membrii mei vechi de ani de zile ?!?
  • imi amintesc ce vremuri , era un dute vino in room...
  • eu le am mai trimis cate un mesaj ..insa .nimic mort niciun raspuns .. de luni de zile, chiar ani
  • In seara asta am incercat cu poze le am trimis si ce sa vezi toti acesti oldies but goldies EXISTA sunt activi
  • Trist dar adevarat !!! De ce ocolesc sa intre chiar si in free chat sa salute si atat ?!?
  • ..deci efectiv imi ocolesc room ul de Ani de zile !!!de ce ?!?!? Numai ei stiu !!!!!
SweetGirl hotaraste te ... ori plangi dupa acesti, Oldies but goldies si dupa agitatia din room. Ori ti se rupe si esti bine mersi cu membrii noi?
sweetgirl scrie: Si pina la urma cu regularii este foarte greu trebuie sa mentii flacara aprinsa sa ii uimesti de fircare data ,este obositor si enervant asa ca mai bine cu membrii noi !🙂🙂
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
sweetgirl
VIP
VIP

Adrian scrie: 15 Dec 2019, 11:01
sweetgirl scrie:
  • oare unde sunt sau ce au patit toti membrii mei vechi de ani de zile ?!?
  • imi amintesc ce vremuri , era un dute vino in room...
  • eu le am mai trimis cate un mesaj ..insa .nimic mort niciun raspuns .. de luni de zile, chiar ani
  • In seara asta am incercat cu poze le am trimis si ce sa vezi toti acesti oldies but goldies EXISTA sunt activi
  • Trist dar adevarat !!! De ce ocolesc sa intre chiar si in free chat sa salute si atat ?!?
  • ..deci efectiv imi ocolesc room ul de Ani de zile !!!de ce ?!?!? Numai ei stiu !!!!!
SweetGirl hotaraste te ... ori plangi dupa acesti, Oldies but goldies si dupa agitatia din room. Ori ti se rupe si esti bine mersi cu membrii noi?
sweetgirl scrie: Si pina la urma cu regularii este foarte greu trebuie sa mentii flacara aprinsa sa ii uimesti de fircare data ,este obositor si enervant asa ca mai bine cu membrii noi !🙂🙂
Ar fi culmea sa plang !!!😂pt mine este ok oricum ar fi ! Sa recunoastem ca este si bataie mare de cap cu oldies se epuizeaza pina la urma si subiectele si costumatiile efectiv esti pusa in situatia in care nu stii ce sa mai discuti si ce sa faci .deci sa vedem si partea buna plus ca majoritatea dupa n pvte vor intalniri !!!! Cand mi au propus asa ceva Din start raspunsul meu a fost Nu ! Nu sunt genul sa vand gogosi de iubire sa i duc cu vorba ca ne vom intalni doar ca sa i pastrez ...
SophyDavis1
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Si eu am avut o perioada in care imi puneam aceasta intrebare. Apoi m-am relaxat! :))
Mi-am dat seama ca relatiile cu vechii membrii sunt relatii incheiate. Si oricat de multi bani am facut cu ei la un moment dat, era inevitabil ca acest lucru sa se incheie.
Pe langa tot ce s-a spus mai sus, sunt de parere ca si noi, ca si membrii, avem nevoie de "fresh meat" :)). Membrii noi care sa ne dea un refresh, asa sum poate modelele noi le dau membrilor nostrii vechi. Da, cum am mai citit, subiectele se epuizeaza, tu nu mai esti asa stralucitoare pentru membrii cum ai fost la inceput. Asa cred ca trebuie sa tratam si noi lucrurile si, ca model, sa fim tot timpul in cautarea viitorului membru loial, cum sunt si membrii nostri constant in cautare de modele noi.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”