Site plata la sf saptamanii
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cam4.com - acum vreo 3 ani de zile, minim $50 puteam să-i scot după 3 zile lucrătoare, din momentul în care îi aveam făcuți. Ziceau că e nevoie de câteva zile ca să îi verifice. Nu cred să se fi schimbat procedura de atunci. Lumea se cam plânge de ei că sunt campioni la chargebacks, chargebacks mari și nejustificate, dar personal nu am avut niciodată chargeback pe acest site.
Camsoda.com - plătește în fiecare joi, minim $20.
Imlive.com - după ce ai primit prima plată în mod normal după terminarea perioadei de 2 săptămâni -minim $50, și dacă ai Paxum, atunci poți să alegi ca metodă de plată Paxum-ImLiveCashExpress, o metodă care îți permite să îți transferi tu banii manual în orice moment al zilei, indiferent de sumă.
Streamate.com - plătește săptămânal, joi sau vineri, dar inițial posibil cu o întârzâiere de 3 săptămâni din momentul în care ai făcut minimul de $100, ceva gen LiveJasmin (dacă bine îmi amintesc de LJ). Dar Cătălina îți poate oferi mai multe detalii, poți să o contactezi pe e-mail - catalina@streamate.com, sau pe skype - marianabogzoiu.
Stripchat.com - plătește în fiecare marți, minim $50.
Probabil mai sunt și altele, eu pe acestea le știu.
Ultima oară modificat 21 Dec 2019, 03:16 de către Mery24, modificat de 2 ori în total.
Salutând nemurirea printre muritori...
Și MyFreeCams.com are un program de genul, Early Payment se numește, la minim $20.
No, dacă mai găsesc și altele, revin cu update.
Salutând nemurirea printre muritori...
-
- VIP
- Has thanked: 0
- Been thanked: 17 times
si BongaCams dadea payment instant dupa ce indeplinesti niste parametri anteriori, stiu ca am citit asta.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
-
- VIP
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
Multumesc pt raspuns!!!Mery24 scrie: ↑20 Dec 2019, 19:28Salut, sweetgirl!
Cam4.com - acum vreo 3 ani de zile, minim $50 puteam să-i scot după 3 zile lucrătoare, din momentul în care îi aveam făcuți. Ziceau că e nevoie de câteva zile ca să îi verifice. Nu cred să se fi schimbat procedura de atunci. Lumea se cam plânge de ei că sunt campioni la chargebacks, chargebacks mari și nejustificate, dar personal nu am avut niciodată chargeback pe acest site.
Camsoda.com - plătește în fiecare joi, minim $20.
Imlive.com - după ce ai primit prima plată în mod normal după terminarea perioadei de 2 săptămâni -minim $50, și dacă ai Paxum, atunci poți să alegi ca metodă de plată Paxum-ImLiveCashExpress, o metodă care îți permite să îți transferi tu banii manual în orice moment al zilei, indiferent de sumă.
Streamate.com - plătește săptămânal, joi sau vineri, dar inițial posibil cu o întârzâiere de 3 săptămâni din momentul în care ai făcut minimul de $100, ceva gen LiveJasmin (dacă bine îmi amintesc de LJ). Dar Cătălina îți poate oferi mai multe detalii, poți să o contactezi pe e-mail - catalina@streamate.com, sau pe skype - marianabogzoiu.
Stripchat.com - plătește în fiecare marți, minim $50.
Probabil mai sunt și altele, eu pe acestea le știu.