Mai intampina cineva aceasta problema? Pare slab de tot pe toate marile site uri de 2 saptamani.. traffic scazut cu pana la 60 la suta...
Jasmin,Streamate,Adult?
Toate par sa fi murit efectiv.
Multumesc
Perioada slaba pe toate site-urile?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
- User Junior+
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 36 times
Buna, Si la mine a fost mai slabut . Nu ma panichez. Anul trecut, fix in aceeasi perioada,, a fost la fel
- SophyDavis1
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Buna,
Trebuie sa recunosc ca si eu intampin aceasta problema, adca nu ar fi membrii loiali...
Din ce in ce mai putini oameni noi pe site. Stiu ca asa se intampla in fiecare an in acesta perioada, dar tot este frustrant uneori.
Trebuie sa recunosc ca si eu intampin aceasta problema, adca nu ar fi membrii loiali...
Din ce in ce mai putini oameni noi pe site. Stiu ca asa se intampla in fiecare an in acesta perioada, dar tot este frustrant uneori.
-
- VIP
- Been thanked: 17 times
Pai se apropie ziua de ThanksGiving (joi , 28 nov.) cand ori se duc la tara la mama si la tata ori isi astepta copiii, fratii, verii in vizita, ori cei care raman in oras au parte de originalul Black Friday care este fix in vinerea dimineata de dupa ThanksGiving, este ziua aceea cand se calca in picioare la propriu sa intre primii in magazine ..... toate astea ii costa bani, deci isi strang banii din timp.
ThanksGiving-ul este sarbatoarea FAMILIEI, a revederii cu toate neamurile, combinata cu ziua recoltei si ei tin la ea ca la ochii din cap, plus ca aproximativ toti au neamuri "la tara" de vizitat.
ThanksGiving-ul este sarbatoarea FAMILIEI, a revederii cu toate neamurile, combinata cu ziua recoltei si ei tin la ea ca la ochii din cap, plus ca aproximativ toti au neamuri "la tara" de vizitat.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
-
- Been thanked: 3 times
R.I.P. Jasmin :|
- AmelieSlade
- Been thanked: 1 time
Sunt perioade si perioade, dar nu trebuie sa iti faci probleme. Nu poate mereu sa mearga bine. Ideea e sa incerci sa aduci mereu cate ceva nou, sa ai o atitudine pozitiva si sa fii energica.
- Adrian
- Moderator
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
Unii o duc tare bine pe jasmin chiar daca pentru altii pare a fi "mort"
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!