As vrea sa stiu cam ce bani se fac in activitatea asta!!!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
orfeuss
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salut!Sunt nou in domeniu si as vrea sa va intreb cat se castiga in emdie pentru un calculator pe 2-3 siteuri cu un singur model-fata.As dori date din experientele proprii, din auzite am mai auzit:)Mersi mult de tot!pa
SoulCams Models Studios wanted
Vizitator

Sal!
Din experienta mea pot sa-ti spun doar ca sunt modele care pot sa faca si peste 1000$ pe luna.Totul depinde de modelul care lucreaza,cum stie sa atraga membrii in privat,cum stie sa-l tina in privat si bineinteles sa-l faca sa mai intre la el/ea in privat.
Good luck! :wink:
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Has thanked: 136 times
Been thanked: 86 times

Este adevarat intradevar: CASTIGURILE SUNT RELATIVE , si dupa cum am scris si pe site http://adultvideochat.ro/castig_adult_video_chat.htm, castigurile tin de mai multi factori:

"Parerea mea - Castigurile sunt relative si tin de mai multi factori:

- factorul de implicare in activitate;
- timpul acordat activitatii;
- cunoasterea limbii engleze (minim);
- aspectul fizic;
- personalitatea modelului;
- prestanta modelului;
- factorul de receptivitate;
- promovarea."

mai pot adauga aici

- alegerea siteului potrivit

Astept si alte pareri , Va multumesc
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Troublesome

Prietena mea lucreaza doar pe un site si face aproximativ 3000$ pe luna.
I feel it in my fingers.
Ericssson
User Activ
User Activ
Has thanked: 2 times

Este un lucru bun, poti impartasi cu noi numele siteului, numarul de ore zilnic lucrate efectiv, tarife ... etc?
Don't worry i haven't lose my mind ... it is backed-up on a CD somewhere
www.joyandvision.com
Troublesome

Scuze pentru absenta indelungata.Site-ul este ImLive, tarif 2.80, 5 stele, ore MULTE.Si cand spun MULTE, ganditi-va la cat mai mult posibil :)
Intre timp a ajuns la peste 3000 pe perioada.
I feel it in my fingers.
AmelieSlade
Been thanked: 1 time

Chiar daca discutia este inceputa acum mult timp, topicul mi se pare de actualitate. Voiam sa iti spun din experienta proprie ca nu exista un castig fix pe luna, insa prin perseverenta si seriozitate poti ajunge la sume mari. Sunt modele care pot face 1000$ pe luna altele pot face 1000$ pe zi. Totul depinde numai de tine si de ambitia ta.
Un moderator zice ca e posibil ca fortarea actualizarii trecutului sa creeze o gaura de vierme si va avea influente si asupra spatiului. Nu e nevoie de insistente s-a inteles din teava.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”